bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на закупівлю послуг з організації та проведення заходів у 2019 році
29.12.2018

Одеський відокремлений підрозділ Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» оголошує відкритий конкурс на закупівлю послуг з організації та проведення заходів в 2019 році (надання транспортних послуг з перевезення учасників) у межах області.

Заходи мають бути організовані впродовж лютого-березня 2019 року з можливістю подальшого продовження договору.

Орієнтовна середня кількість заходів 5-10.

Пропозиції повинні бути подані особисто, поштою не пізніше 15.00 год. 17.01.2019 року до Одеського відокремленого підрозділу Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» за адресою: м. Одеса, вул. Канатна, 72, 65012 із темою листа, зазначеною на конверті: «Відкритий конкурс на закупівлю послуг з організації та проведення заходів у 2019 році», або на електронну адресу: [email protected].

Участь у конкурсі можуть взяти організації та фізичні особи-підприємці, які можуть здійснювати відповідну діяльність згідно КВЕД 82.30 «Організація конгресів та торговельних виставок».

Пропозиція, яка подається учасником на конкурс, повинна складатися з:

1. Повністю заповненої, підписаної уповноваженою особою, завіреною печаткою (у разі використання) Форми комерційної пропозиції (додаток 1)

2. Копій документів, що надаються учасником:

• свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи або фізичної особи-підприємця або виписки з Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;

• свідоцтва платника ПДВ (при умові реєстрації платником ПДВ), свідоцтва про сплату єдиного податку;

• витягу з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців;

• ліцензії на внутрішні перевезення пасажирів автобусами, внутрішні перевезення пасажирів легковими автомобілями на замовлення/ внутрішні перевезення пасажирів на таксі.

Всі копії мають бути обов’язково завіреними підписом учасника, а якщо учасником є юридична особа, підписом уповноваженої особи та печаткою (у разі використання).

До пропозиції повинні додаватись документи, які посвідчують право такої уповноваженої особи її підписувати (наказ про призначення керівника або довіреність).

Надані копії документів мають бути розбірливими та якісними.

Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй пропозиції несе учасник.

Оцінка пропозицій здійснюватиметься на основі критерію «ціна». До уваги також братиметься досвід роботи на ринку, рекомендації отримувачів послуг учасника, наявність напрацьованих контактів з субпідрядними організаціями для забезпечення виконання робіт в рамках проведення заходу на високому організаційному рівні.

Про результати конкурсу буде повідомлено після погодження рішення про відбір Виконавця.

Детальну інформацію можна отримати звернувшись за електронною адресою: [email protected], або до контактної особи: Пашкова Мілєна Олегівна (тел. +380676184011, 097 219 68 93).

 

Контакти

  • 067 618 40 11
  • 097 219 68 93
  • Мілєна Пашкова

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.