bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Ти потрібен Україні» шукає нових членів та активістів
30.11.2018

Команда ГО «Ти потрібен Україні» шукає нових членів та активістів. 

Коротко про нас: наш сайт - uny.org.ua (в процесі розробці), на ФБ Ви можете нас знайти за адресою: https://www.facebook.com/ngouny/(не забувайте лайкати)

Метою діяльності є захист прав людини та юридичних осіб, євроінтеграція (при бажані можна ознайомитись зі Статутом Організації та іншими документами). Організація створена в 2015 році в м.Івано -франківську, зараз юридична адреса в м. Дніпро. Є дві філії - Івано- Франківська обласна та Запорізька обласна.
Наразі реалізуємо декілька проектів під фінансуванням, постійно подаємо власні ініціативи для отримання підтримки з боку міжнародних організацій, органів місцевого самоврядування тощо.
Наша Організація є співзасновником, керівниця нашої Організації є керівницею Громадської спілки “Сильніші разом”, що об’єднує організації (наразі 22), що працюють в рамках захисту ВПО та ветеранів АТО. 

Що ми можемо запропонувати Вам?

1) Ми підтримуємо розвиток членів Організації, тому сприяємо навчанню;

2) Ми сприяємо, щоб Ви змогли реалізувати той напрямок діяльності, який Вас цікавить, для цього будемо сприяти, щоб Вас:
2.1. залучати у будь які робочі групи/громадські ради тощо органів центральної влади та/або органів місцевого самоврядування;
2.2.реалізації ваших ідей під гранти та/або залучення вас в них;

3) В нас можна пройти стажування/практику по Вашому напрямку освіти, ми можемо Вам оформити відповідні документи про проходження стажування та/або практики;

4) Фінансове забезпечення: якщо Вашу ідею підтримують, Ви зможете її реалізувати з оплатою праці.

Щоб стати членом, необхідно заповнити заявку: 

https://docs.google.com/forms/d/1idHA8zGgMKycWxmVX5aiK7-0x9oAm6ARsJh5OttgYbA/edit?usp=drive_web

Контакти

  • Вірьовкіна Лілія

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.