bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Червоний Хрест шукає волонтерів
30.11.2018

Товариство Червоного Хреста України шукає волонтерів не залежно від статі, віку, віросповідання, раси, або будь яких інших особливостей для для здійснення Статутної діяльності Товариства.

Товариство Червоного Хреста України найстаріша гуманітарна неурядова організація в Україні, частина Міжнародного Руху Червоного Хреста та Червоного Півмісяця, єдина гуманітарна організація про яку є окремий Закон України “Про Товариство Червоного Хреста України”, Наказ Президента України, Закон України “Про сімволику Червоного Хреста, червоного Півмісяця, та Червоного Кристалу в Україні”. Товариство Червоного Хреста України здійснює свою діяльність у всіх областних центрах України, більшості районів міст та районих центрів, це наймасштабніша гуманітарна організація в Україні, та найстаріша (цього року ми відзначили сто років свого існування). 

   Рушною силою Товариства є волонтери, що здійснюють свою діяльність за багатьма профайлами (напрямками). Дізнатися більше та заповнити електрону форму можна за посиланням http://redcross.org.ua/volunteer/

   Діючим волонтерам можна стати заповнивши необхідні документи, та пройшовши ввідний курс волонтера та курси надання першої допомоги. Усі тренінги та навчання для волонтерів Товариства безкоштовні. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.