bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення опитування донорів з метою розробки плану фандрейзингу
23.11.2018

Жіночий консорціум України шукає консультанта/-тку для підготовки фандрейзенгового плану організації.

Контекст:

ГО «Жіночий консорціум України» (ЖКУ) заснована влітку 2001 року жіночими громадськими організаціями для забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків та благополуччя дітей в Україні.

Мета консорціуму - вирішення актуальних проблем у сфері ґендерної рівності та реалізації прав дитини через адвокацію та співпрацю з державними та недержавними організаціями, а також широке залучення місцевих громад та інституцій.

Жіночий консорціум налічує 15 обласних осередків та 36 жіночих громадських організацій, які працюють з такими темами: отримання жінками рівного доступу до прийняття рішень, розширення соціально-економічних можливостей жінок, надання правової освіти для жінок та молоді, підтримка жінок у складних життєвих обставинах, нівелювання впливу ґендерних стереотипів, захист прав дітей.

Команда Консорціуму має значний досвід адміністрування проектів та підготовки тренерів, лекторів, консультантів. За період роботи як всеукраїнська організація, ЖКУ виконала близько 90 проектів.

З 2017 року Жіночий консорціум України впроваджує проект «Впровадження Конвенції ООН про права дитини» (2017-2021) за підтримки Save the Children International від Шведського агентства з міжнародного розвитку (SIDA). В рамках проекту підтримується інституційний розвиток ЖКУ, згідно проведеною оцінки організаційної спроможності та плану інституційного розвитку. У 2018 році пріоритетами для інституційного розвитку серед іншого визначено підсилення фандрайзингової діяльності.

Виклики сьогодення:

З напливом донорських коштів на подолання гуманітарної кризи в Україні, значно збільшилась кількість НУО, як українських, так і міжнародних, і паралельно, значно зросла конкуренція за ресурси. Додатковою проблемою є той факт, що велика кількість міжнародних НУО мають спеціалізовані людські ресурси, котрі навчені писати грантові заявки, мають більший досвід, ніж їх українські колеги, у написанні заявок за різними темами, мають налагоджену мережу контактів з основними донорами на рівні штаб-квартир донорів, спеціалізовані навички адвокації своїх інтересів у донорів, і їх заявки часто виходять набагато вищої якості, і відповідно, саме вони виграють фінансування.

В такій ситуації, ЖКУ має на меті диверсифікувати підходи і створити портфоліо потенційних донорів із врахуванням стратегічних завдань, які ставить організація перед собою, потреб цільових аудиторій (з аналізом їх розвитку у наступних періодах), заявлених та можливих майбутніх пріоритетів донорів та використанням різних комунікаційних інструментів з метою ознайомлення донорів із діяльністю організації, збільшення видимості організації для донорів та отримання сприяння в громадських ініціативах у сферах компетенцій організації, її осередків та партнерських НУО Мережі.

Ми прагнемо стати успішним гравцем у своїх пріоритетних напрямах в Україні.

Завдання:

З метою збільшення фінансування своїх проектів, збільшення кількості існуючих проектів, активізації мережі ЖКУ, в рамках підготовки до нового проектного та фінансового 2019 року, ЖКУ, з допомогою незалежного консультанта, планує проведення наступних заходів в грудні 2018 року: 
а) аналіз 5 непрофінансованих найважливіших заявок; 
б) розробка запитальника для існуючих та перспективних донорів; 
в) опитування існуючих донорів; 
г) опитування перспективних донорів; 
5) розробка плану фандрейзингу на 2019 рік.

Часові рамки:
Грудень 2018, (19 днів), бажаний початок 4 грудня.

Умови оплати: Консультант/-ка залучається до роботи згідно з Угодою цивільно-правового характеру або за договором надання послуг.

Умови роботи:
Узгоджений графік
Оплата за результат роботи

Перелік документів, які необхідно подати: 
Мотиваційний лист 
Резюме/ потфоліо організації 
Контакти мінімум 2 організацій, які можуть надати рекомендації

Подання документів:
Термін - до 30 листопада 2018 р.
Документи подаються в електронному вигляді на адресу: [email protected] 
з поміткою в темі листа «фандрайзинг»

Контакти для отримання додаткової інформації:

Оксана Москаленко

Координаторка програми з прав дитини

ВГО «Жіночий консорціум України»

Моб: (066) 444 05 11

Ел.пошта: [email protected]  

 

Контакти

  • Оксана Москаленко Координаторка програми з прав дитини ВГО «Жіночий консорціум України» Моб: (066) 444 05 11 Ел.пошта: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.