bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

5 можливостей волонтерства в Польщі
06.11.2018

До Вашої уваги 5 можливостей EVS-волонтерства в Польщі в різних напрямках на 2019-2020 роки.

  1. Фундація соціальних змін «Креативні», (місто Гдиня, Польща) – робота з соціальними змінами в локальних громадах.

Де: Фундація соціальних змін «Креативні», (місто Гдиня, Польща) / Foundation of Social Changes “Creative”

Коли: 01.02.2019 – 31.01.2020 (12 місяців)

Що: Наша головна мета - це сфера широкого розуміння позитивних соціальних змін. Ми хочемо побудувати сильну місцеву громаду. Наш пріоритет є забезпечення діяльності для людей, які зустрічаються з соціальною ізоляцією, через соціотерапію, вуличну діяльність, анімацію місцевої громади. Ми працюємо з дітьми, молоддю та дорослими.

Діяльність волонтера в основному буде проходити в одному з центрів наших активних громадян під назвою “АПТЕКА” (англ. Pharmacy) в Гдині Grabówek (район міста). Для нас важливо вжити заходів, які б реально реагували на потреби місцевої громади. Ми завжди пристосовуємо нашу діяльність до поточної реальності, яка трансформується дуже швидко.

Хто може податись: Волонтер повинен бути зацікавленим_ою в інноваційних проекти, має не боятися працювати в конфліктних та розділених середовищах. Така робота вимагає від людей зацікавлення у виконанні роботи, яка буде сумішшю культури та мистецтва і спрямована на вирішення соціальних проблем.

Основні обов’язки: Кожен волонтер, який приїжджає до нашого фонду, пройде три етапи: спостереження, підтримка та ініціативність. Волонтер може допомогти з наступними задачами:

- анімаційні ігри з елементами вуличного залучення аудиторії,

- фасилітація культурних проектів,

-організація інтеграційних подій,

-організаційні майстерень,

-консультації для резидентів;

- виконання домашньої роботи з дітьми та підлітками,

- участь у групових засіданнях

-офісна робота,

- допомога в організації, плануванні та оцінці інтеграційних та культурних заходів.

Граничний термін подачі заявки: 25 листопада 2018 року, подаватися тут: https://goo.gl/uvG9ba

Розширена інформація:

  • про вакансію: http://cwm.org.pl/wolontariat-miedzynarodowy/532/2 ;
  1. Міська громадська бібліотека (місто Гдиня, Польща) – організація заходів та робота з громадою

 Де: Міська громадська бібліотека (місто Гдиня, Польща)

Коли: 1.04.2019 – 31.03.2020 (12 місяців)

Що: волонтери працюватимуть з місцевою громадою в одному з відділень Міської громадської бібліотеки міста Гдиня, яка є центром різноманітних активностей та чудовим місцем для зустрічей, вивчення нового. Бібліотека володіє відповідними ресурсами для проведення заходів і пропонує більше ніж просто книжки, наприклад: програми для дітей, майстер класи та чисельні цікаві заходи для місцевої громади.

Хто може податись: особи, зацікавлені у зустрічах та спілкуванні з людьми різного віку та національності, які відвідують бібліотеку, а також у задоволення культурних потреб суспільства та популяризації читання різноманітними шляхами.

Основні обов’язки: волонтер допомагатиме співробітникам бібліотеки у їх роботі, включаючи роботу з бібліотечним фондом, створення виставок, допомога відвідувачам, організація та проведення різноманітних заходів для дітей та молоді та інше.

Граничний термін подачі заявки: 27 січня 2019 року.

Щоб подати свою заявку необхідно заповнити анкету - https://goo.gl/hBtzZd

Розширена інформація:

  • про вакансію: http://cwm.org.pl/wolontariat-miedzynarodowy/544/2
  1. Фонд ADAPA (місто Гдиня, Польща) – робота з дорослими з аутизмом та іншими порушеннями розвитку

 Де: Фонд ADAPA (місто Гдиня, Польща) / ADAPA Foundation

Коли: 01.02.2019-31.01.2020

Що: Фонд працює в сфері освіти, реабілітація та соціальної допомоги та терапії. Зокрема, Фонд поширює інформацію про розлади аутичного спектру та інших порушеннях розвитку. На базі Фонду проходять Професійні терапевтичні семінари, які розроблені для навчання учасників професійних та соціальних навичок найбільш прикладним шляхом.

Хто може податись: Ми вітаємо всіх відкритих, толерантних та таких хто з розумінням ставиться до тих хто відрізняється з більшості. Волонтер повинен бути гнучким та розуміючим, а також володіти певним рівнем емпатії щоб бути спроможним вести такий спосіб життя. Також варто зазначити що наші учасники часто є людьми, які вільно висловлюють свою думку, а також можуть показувати свою любов до когось без урахування того, чи подобається це цій людині та чи готова вона до цього чи ні. З цього випливає причина чому волонтер не повинен фобічно реагувати на вирази прив’язаності, фізичний контакт в цілому та мати дружнє ставлення до світу навколо. Зацікавлених в терапії осіб з розладами аутичного спектру та іншими порушеннями розвитку запрошуємо подавати заявку.

Основні обов’язки: Волонтер буде мати можливість працювати напрямку з терапевтами у Професійних терапевтичних семінарах, допомагаючи з метою забезпечення більш безпечної терапії.

 Граничний термін подачі заявки: 25 листопада 2018 року.

Щоб подати свою заявку необхідно заповнити анкету - https://goo.gl/4pRPNb

Розширена інформація:

  • про вакансію: http://cwm.org.pl/wolontariat-miedzynarodowy/530/2
  1. Центр науки «Експеримент» (місто Гдиня, Польща) – активне навчання в інтерактивному музеї

 Де: Центр науки «Експеримент» (місто Гдиня, Польща)

Коли: 01.02.2019 – 31.01.2020 (12 місяців)

Що: Центр науки «Експеримент» - це установа, де волонтери можуть проводити час та працювати з людьми різного віку та різних національностей, які є нашими гостями. Волонтер має можливість дослідити інтерактивну виставку, розширити свої знання та творчісті здібності.

Хто може податись: Волонтер повинен бути комунікативним і відкритим для нового досвіду, творчого та винахідливого. Вітається, якщо волонтер володіє базовими знаннями англійської мови та бажає вивчати польську мову, що сильно допоможе в повсякденному житті волонтера_ки і дозволить йому/їй більше бути залученими до життя організації. Центр шукає волонтерів та волонтерок. Волонтер_ка повинен_а бути зацікавлений_а у методах активної освіти, відкритим_ою для людей з інших країн та культур, а також співпрацювати та працювати в групі. Він/вона повинен бути відкритим, для розвитку власної творчості та бажанням розвивати свою особистість.

Основні обов’язки: Волонтер дізнається про методи активної освіти. По-перше, волонтер буде ознайомитися з усією виставкою, а також з кожним експонатом окремо.

Він / Вона буде спостерігати за діяльністю, яка проводитиметься та ознайомиться з обов’язками інших гідів-освітян.

Запропоновані завдання волонтера:

  • представлення виставки групам гостей;
  • підготовка та демонстрація експериментів для і з гостями;
  • підготовка та проведення різноманітних заходів для груп дітей та молоді;
  • участь в активностях на свіжому повітрі , на наукових фестивалях;
  • підготовка та проведення майстерень для сімей.

Граничний термін подачі заявки: 25 листопада 2018 року.

Щоб подати свою заявку необхідно заповнити анкету - https://goo.gl/YkZNyh

Розширена інформація:

  • про вакансію: http://cwm.org.pl/wolontariat-miedzynarodowy/543/2
  1. Публічна бібліотека «Станція «Культура» (місто Румія, Польща) – втілення міждисциплінарних активностей, пов’язаних з літературою, музикою, візуальним мистецтвом та мультимедіа.

 Де: Публічна бібліотека «Станція «Культура» (місто Румія, Польща)

Коли: 01.04.2019 – 31.03.2020 (12 місяців)

Що: Бібліотека реалізує міждисциплінарні заходи, пов’язані з літературою, музикою, образотворчим мистецтвом та мультимедіа, що виникають з потреб місцевої громади. Наша культурна пропозиція спрямована на всі соціальні та вікові групи. Користувачі наших бібліотек - переважно діти та молодь, сім’ї та людей похилого віку. Волонтер буде працювати головним чином на «Станції «Культури». «Станція «Культура» - це головна бібліотека та сучасний культурний центр. Більшість культурних та освітніх заходів проводяться тут. Співпраця з асоціаціями та хобі-групами розширює сферу нашої діяльності. Ми систематично організуємо зустрічі з письменниками, мандрівниками та іншими цікавими людьми, музичними концертами, виставами театру для дорослих та дітей. Ми організовуємо конференції, майстерні (театр, філософія, фотографія, танці), уроки бібліотеки, читання, вистави.

Про очікування від волонтера можна більше дізнатися з промo-відео:

https://www.youtube.com/watch?v=B605Si97xDA

Граничний термін подачі заявки: 27 січня 2019 року.

Щоб подати свою заявку необхідно заповнити анкету - https://goo.gl/Ff19Gj

Розширена інформація:

Якщо вас зацікавила одна з перерахованих можливостей і у вас з’явились питання – їх можна поставити за адресою [email protected].

При заповненні анкети відправляючою організацією просимо вказувати КІПЦ “Європейський Клуб” (ми Вас з радістю відправимо і допоможемо з документами, підготовкою і реадаптацією):

Sending organization: Kremenchuk informative-elucidative center “European Club”
PIC: 945867759
EI number: 2016-1-PL01-KA110-026014
Phone: +380501449467
E-mail: [email protected]
Address: Sofijivska str., 36b, Kremenchuk 39617, Ukraine
Contact person: Olena Glazkova
Contact e-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.