bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стажер, що обожнює соцмережі і Дивовижних
04.11.2018

Дивовижні шукають стажера.

* ХТО НАМ ПОТРІБЕН

Людина, яка розуміє, що таке SMM і як це робиться, й мріє розвинути свої навички та втілити їх саме в нашій громадській організації.

* ЯКІ ВИМОГИ ДО КАНДИДАТА (-КИ)

Цікавість до теми активізму й загальна обізнаність у ній. Розуміння того, що саме робить паблік організації цікавим та популярним, базові вміння оформлення та розміщення постів. Бажання в цьому розвиватись і вдосконалюватись. Грамотна українська

* ЩО МИ ПРОПОНУЄМО?

Ми співпрацюємо два місяці з обопільною користю. Ти ділишся з нами своїм баченням, як зробити наш фб-паблік, інстаграм та телеграм ще кращими.

Ми ділимося з тобою досвідом ведення сторінки. Спілкуємося та спрацьовуємося в режимі зустрічей раз на тиждень в нашому офісі. Зайнятість – біля 8 годин на тиждень, живі бесіди – раз на тиждень. 

* ЩО БУДЕ ДАЛІ?

Якщо нам буде класно разом, маєш можливість стати нашим дивовижним SMM-ником! Робота буде захопливою та постійною, але за необхідності її можна поєднувати з навчанням у виші.

* ЯК ПОТРАПИТИ

Напиши на [email protected] мотиваційного листа з темою «SMM-стажер» та чіткою та яскравою відповіддю на питання «Чому я хочу до Дивовижних» (об’єм визнач виходячи зі свого розуміння оптимальної довжини текстів ;)). 

До нього додай тестове завдання: напиши пост, який, на твою думку, якнайкраще впишеться на нашу фб-сторінку.

* ЯКИЙ ТЕРМІН?

До 15 листопада, 00.00!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.