bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант з питань туберкульозу в установах ДКВС України
04.11.2018

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс на відбір консультанта з питань туберкульозу в установах ДКВС України. 

Назва позиції: консультант з питань туберкульозу в установах ДКВС України

Інформація щодо установи:

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр) є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на cоціально-небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

Основні обов’язки:

ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ

консультанта за напрямком координації заходів з протидії туберкульозу з  ДУ «Центр охорони здоров’я ДКВС України» рамках реалізації гранту Глобального фонду

 

  • Здійснює взаємодію та координацію діяльності з профільними фахівцями Основного та інших реципієнтів Глобального фонду, ДУ «Центр охорони здоров’я ДКВС України» та іншими стейкхолдерами щодо виконання заходів проекту Глобального фонду в установах ДУ «Центр охорони здоров’я ДКВС України» у напрямку протидії туберкульозу.
  • Надає консультативну підтримку з питань контролю за препаратами та лікуванням туберкульозу фахівцям закладів охорони здоров’я ДКВС України.
  • Разом зі спеціалістом з фармацевтичного менеджменту бере участь в організації контролю за призначенням протитуберкульозних препаратів, розрахунком потреби в рамках реалізації Проекту.
  • Здійснює координацію заходів щодо забезпечення безперервного доступу до лікування комплементарно за рахунок коштів державного бюджету та в рамках інших джерел надходжень.
  • Здійснює моніторинг реалізації заходів проекту Глобального фонду в установах Державної кримінально-виконавчої служби України у напрямку протидії туберкульозу.
  • Здійснює моніторингові та менторингові візити до закладів охорони здоров’я ДУ «Центр охорони здоров’я ДКВС України» з метою контролю за адекватністю призначених схем лікування туберкульозу, адекватністю виявлення, діагностики та лікування туберкульозу серед осіб, позбавлених волі та якістю даних.
  • Здійснює аналіз стану організації роботи по введенню даних до реєстру хворих на туберкульоз.
  • Здійснює контроль за впровадженням та реалізацією заходів інфекційного контролю за туберкульозом.
  • Бере участь у розробці проектів організаційно-розпорядчих та нормативно-правових актів у сфері удосконалення контролю за виявленням, діагностикою та лікуванням туберкульозу, отриманням, зберіганням, використанням протитуберкульозних препаратів.
  • Участь в організації та проведенні публічних заходів, семінарів, конференцій, ділових зустрічей, пов’язаних із реалізацією Проекту.
  • Підготовка відповідних звітів, інформаційних та аналітичних матеріалів звітної інформації в рамках діяльності Глобального фонду.
  • Виконує інші професійні обов’язки на вимогу керівника Відділу координації програм лікування ТБ та координатора діяльності з ДКВС 

Професійні та кваліфікаційні вимоги:

  • вища медична освіта за напрямом «Фтизіатрія»;
  • знання нормативно-правової бази з питань туберкульозу та  ВІЛ-інфекції/СНІДу;
  • досвід роботи у сфері протидії туберкульозу не менше 5 років;
  • досвід роботи в установах ДКВС України буде перевагою;
  • відмінне знання усної та письмової ділової української мови;
  • дотримання термінів виконання завдань;
  • знання сучасних міжнародних підходів щодо протидії  туберкульозу буде перевагою

Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа, будь ласка, зазначте: «173-2018 Консультант з питань туберкульозу в установах ДКВС України».

Термін подання документів – до 14 листопада 2018 року.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, скасувати конкурс на заміщення вакансії, запропонувати посаду зі зміненими обов’язками чи з іншою тривалістю контракту.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.