bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Code Club Vinnytsia шукає волонтерів-викладачів
30.10.2018

Code Club Vinnytsia шукає волонтерів-викладачів! Якщо ви вмієте програмувати та бажаєте ділитися знаннями з дітьми та підлітками 8-13 років – долучайтесь вчителів Сode Club UA


Волонтерство у Code Club означає, що раз на тиждень в зручний для Вас час Ви будете проводити годинне заняття з кодування у місцевій школі, бібліотеці або будинку дитячої творчості, яке максимально наближено до місця Вашого проживання, роботи чи навчання. Як голова місцевого клубу Code Club, ви маєте право використовувати для роботи зі школярами надані нами проекти і навчальні програми.
Головний скарб цього проекту це звичайно викладачі-волонтери. І на жаль, цього ресурсу нам дуже не вистачає. Тому ми запрошуємо волонтерів для цього проекту. Щоб бути волонтером Code Club, ви повинні вміти програмувати. На першому рівні ми пропонуємо дітям навчитися програмувати на такій мові як Scratch, але далі рухаємося до більш складніших мов – таких, як Python. Волонтерство в Code Club може стати найкращою справою, яку ви зробите за найближчий рік. Також Ви набудете досвіду роботи в міжнародному проекті. Давайте будемо працювати разом з Code Club, аби молоде покоління змогло знайти собі місце в майбутньому.


Подробиці за посиланням:https://codeclub.com.ua/start_a_club/volunteers/ або по телефону +38(066)749-95-43

https://www.facebook.com/Code-Club-Vinnytsia-281488752461918/

 

Контакти

  • Богдан Рибак +38(066)749-95-43

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.