bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на посади експертів-менторів
23.10.2018

БО «Світло надії» спільно з БО «100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ» оголошує конкурс на посади експертів-менторів (часткова зайнятість). Дедлайн - 2 листопада 2018 р.

Благодійна організація «Світло надії» спільно з Благодійною організацією «100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ» оголошує конкурс на посади експертів-менторів (часткова зайнятість) проекту, який спрямований на посилення спроможності НУО ефективно впроваджувати заходи для подолання епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу в перехідний період від донорського фінансування до коштів місцевих бюджетів.

Проектом передбачена менторська підтримка регіональних консультантів-представників НУО з 6 областей: Запорізька,Кіровоградська, Миколаївська,Одеська, Херсонська та Черкаська.

Завдання в рамках виконання робіт:

  • надання експертної допомоги консультантам-представникам НУО у формуванні місцевих політик  щодо забезпечення сталості послуг з ВІЛ-інфекції/СНІДу;

  • експертна допомога регіональним консультантам-представникам НУО в розробці та прийнятті регіональних програм громадського здоров’я або внесення змін в діючі програми з метою забезпечення сталості послуг з профілактики ВІЛ-інфекції/СНІДу;

  • надання менторського супроводу  консультантам-представникам НУО щодо практичного впровадження моделей соціального замовлення, спрямованих на забезпечення програмами профілактики ВІЛ представників груп підвищеного ризику інфікування ВІЛ, а також відпрацювання механізмів оптимізації витрат у сфері протидії ВІД-інфекції/СНІДу;

  • складання звітів за результатами візитів до регіональних консультантів-представників НУО та надання експертної допомоги.

Вимоги до кандидатів:

  • Доведений досвід ефективної імплементації адвокаційних ініціатив, направлених на забезпечення сталості ВІЛ-послуг.

  • Глибокі знання чинного законодавства у сфері охорони здоров’я.

  • Зацікавленість в забезпеченості сталості послуг у сфері протидії епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу.

  • Досвід роботи з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.

  • Досвід розробки нормативно-правових документів.

  • Готовність до відряджень.

Термін виконання робіт: жовтень 2018 – вересень 2019 року.

Зацікавлених кандидатів, просимо надсилати резюме з мотиваційним листом до 18:00 02 листопада 2018 року на електронну адресу: [email protected]. У листі вкажіть Ваші мотивації, відповідний професійний досвід та бажаний гонорар за виконання робіт. У темі листа обов’язково зазначте назву посади – експерт-ментор HealthLink (1.2).

На співбесіду буде запрошено тільки кандидатів, які пройдуть попередній відбір. Співбесіда відбудеться в період з 03 по 04 листопада 2018 року, дистанційно.

У разі виникнення запитань звертайтесь, будь ласка, до керівника проекту Романа Дрозда, тел. 050 527-87-55 або [email protected].

Остаточне визначення переможців, які будуть залучені до реалізації проекту, відбудеться не пізніше 05 листопада 2018 року. До процесу визначення будуть залучені експерти БО «Світло надії» та співробітники БО «100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ». Результати конкурсу будуть повідомлені учасникам електронною поштою не пізніше 06 листопада 2018 року.

Організатори конкурсу залишають за собою право заміни регіонального консультанта з регіону у випадку неякісного виконання завдань проекту.

Контакти

  • Роман Дрозд
  • тел. 050 527-87-55

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.