bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір експертів із забезпечення організації та проведення заходів
22.10.2018

Асоціація міст України оголошує відбір експертів, для організації та проведення заходів в рамках проекту «Консультація з енергоефективності для підприємств». Дедлайн - 2 листопада 2018 р.

До участі в конкурсі запрошуються фізичні особи – підприємці.

Коротко про Проект

Проектом передбачається організація та проведення регіональних семінарів з енергоефективності для представників приватних підприємств, місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування  у Донецькій, Тернопільській та Чернігівській областях.

Основні вимоги до учасників тендеру:

-         організаційні та комунікативні навички;

-         досвід організації та проведення секцій, тренінгів, круглих столів із залученням посадових осіб органів місцевого самоврядування, представників місцевих органів виконавчої влади, бізнесу тощо;

-         налагоджена комунікація (на регіональному рівні) з органами місцевого самоврядування та місцевими органами виконавчої влади;

-         володіння українською мовою.

Пропозиція обов’язково має містити:

-         Загальну інформацію про надавача послуг, контактні дані. Зазначення області, в якій готові працювати.

-         Опис досвіду організації та проведення заходів із чисельністю учасників не менше 100 осіб.

-         Бачення способів та підходів із залучення до участі в заходах представників приватних підприємств, місцевих органів виконавчої влади, посадових осіб органів місцевого самоврядування.

-         Очікувану повну вартість послуг (в т.ч. податки) із організації проведення регіональних семінарів для представників підприємств, місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування (кошти на відрядження окремо не передбачаються).

-         Інформацію про попередній досвід співпраці з АМУ.

-         Виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

-         Виписки з реєстрів платників ПДВ або платників єдиного податку.

Для участі у конкурcі потенційні надавачі послуг мають до 18.00 2 листопада

2018 року надіслати свої пропозиції в АМУ (адреса ел. пошти:  [email protected], поштова адреса: вул. Січових Стрільців 73, 11 поверх, м. Київ, 04053 із зазначенням «На тендер «Відбір експертів із забезпечення організації та проведення заходів в рамках проекту «Консультація з енергоефективності для підприємств»).

Запитання прохання надсилати до 1 листопада 2018 року письмово на адресу ел. пошти: [email protected]  (зазначивши в темі повідомлення «Запитання «Відбір експертів із забезпечення організації та проведення заходів в рамках проекту «Консультація з енергоефективності для підприємств»).

Критерії відбору:

Заявка може набрати 500 балів, з яких:

  1. Досвід організації та проведення секцій, тренінгів, круглих столів із залученням посадових осіб органів місцевого самоврядування, представників місцевих органів виконавчої влади, бізнесу тощо - 200 балів
  2. Вартість робіт - 200 балів
  3. Пропозиції щодо способів та підходів із залучення до участі в заходах представників приватних підприємств, місцевих органів виконавчої влади, посадових осіб органів місцевого самоврядування -  75 балів
  4. Позитивний попередній досвід співпраці з АМУ - 25 балів

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.