bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект Pall-paraLegal запрошує тренерів та ОГС виразити зацікавленість
17.08.2018

Програма підготовки параюристів у сфері паліативної допомоги в рамках проекту ГО “Елеос” Pall-paraLegal, який підтримано МЗС Королівством Нідерланди.

ГО “Елеос” працює над прецедентом соціальної мобілізації - регіональною мережею громадської безоплатної соціально-правової підтримки паліативних хворих Одещини (далі - МЕРЕЖА), а саме,  команд параюристів (активістів ОГС без юридичної освіти, правозахисників, в тому числі, родичів паліативних хворих, представників їхніх інтересів та волонтерів), які використовують адвокацію та правозахист у чинному соціально-правовому полі.

МЕРЕЖА, на нашу думку, усуватиме дискримінацію паліативних хворих та складатиметься щонайменше з 3-х сайтів: регіональний у м. Одесі та 2-х локальних - у Балтському та Білгород-дністровському районах.

Отже, йдеться про проект ГО “Елеос” - “Протидія дискримінації невиліковних пацієнтів через посилення правоздатності та розвитку соціально-правових можливостей регіональних громад паліативних пацієнтів Одеської області”, який підтримано МЗС Королівства Нідерландиhttps://goo.gl/PRRUuRСкорочено, ми назвали цей проект: Проект Pall-paraLegal

 

Параюристів МЕРЕЖІ ми плануємо підготувати в рамках “Програми підготовки параюристів у сфері паліативної допомоги” (далі - ПРОГРАМА), https://goo.gl/nV6vnD.

 

Отже, ГО “Елеос” запрошує приватних експертів та ГО виразити зацікавленість в реалізації даної ПРОГРАМИ, 3 змістовні модулі якої:

  1. враховують основну життєву проблематику місцевих спільнот паліативних хворих в контексті діючого соціально-правового поля;

  2. досліджують існуючу нормативно-правову базу, опрацьовують інші профільні теоретичні матеріали та

  3. пропонують певні навички, якими необхідно оволодіти її учасникам задля усунення дискримінації та порушень прав і свобод людини паліативних хворих в їхніх локальних спільнотах.

Кожен з модулів ПРОГРАМИ має запропонувати учасникам до засвоєння певну сукупність теоретичних знань, практичних навичок, відповідні форми навчання - дистанційна (аудиторний та дистанційний види занять) та контролю знань: самостійні письмові роботи та вправи, оцінювання та сертифікація тощо.  

Ми очікуємо, що законтрактовані експерти:

  • розроблять навчальні матеріали ПРОГРАМИ (її модулів) на основі матеріалів вищезазначеного проекту та за погодженням із ГО “Елеос”.

  • проведуть навчальні заходи у тісній співпраці з проектною командою ГО “Елеос”.

Супроводжувальні тексти:

  • Запрошення до вираження зацікавленності
  • Технічний опис ПРОГРАМИ
  • Бланк тендерної пропозиції

, - наведено: https://goo.gl/PRRUuR.

Вираження Вашої зацікавленості, прохання, подавати до 31 серпня 2018 року (до 17:00) на електронну адресу [email protected] 

У термін: 01-07.09.2018 р. ми запланували провести, власне, тендер, результати якого, після розгляду тендерними комітетом, опублікуються до вечора 30.09.2018 року. Тендерне оголошення опублікується 20.08.2018 року.

Ласкаво просимо, панове, до співпраці!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.