bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літинський районний сектор шукає волонтерів
27.07.2018

Літинський районний сектор з питань пробації філії Державної установи «Центр пробації» шукає волонтерів пробації для роботи із засудженими до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі.

Літинський районний сектор з питань пробації філії Державної установи «Центр пробації»  шукає волонтерів пробації для роботи із засудженими до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі. Основне завдання — сприяти органу пробації у здійсненні нагляду за засудженими та проведенні з ними соціально-виховної роботи.  Волонтер пробації — фізична особа, яка досягла вісімнадцятирічного віку, уповноважена органом пробації та волонтерською організацією на виконання окремих завдань, пов’язаних із пробацією, на добровільній та безоплатній основі. Волонтерська діяльність, пов’язана з пробацією, здійснюється відповідно до Закону України «Про волонтерську діяльність» з урахуванням особливостей, визначених цим Законом, та Положення про організацію діяльності волонтерів пробації, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 17.01.2017 року № 98/5. Волонтерська діяльність в пробації – це велика соціальна відповідальність та певний ризик, тому до здійснення волонтерства можуть бути допущені виключно громадяни, які це усвідомлюють та мають навички вирішення конфліктних та складних ситуацій. Кандидати у волонтери мають пройти відбір та навчання. 
З урахуванням викладеного, запрошуємо всіх бажаючих для співпраці, за детальною інформацією звертатися до Літинського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області за адресою: вул. Героїв Чорнобиля, 30, смт. Літин, Вінницька область, 22300, тел.: (04347)2-04-64

Контакти

  • Літинський районний сектор з питань пробації
  • філії Державної установи “Центр пробації” у Вінницькій області

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.