bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Регіональні координатори в Донецькій та Луганській областях (Слов’янськ, Сєверодонецьк)
12.06.2018

Проект «Комплексний підхід до вирішення проблем гендерно зумовленого насильства та насильства по відношенню до хлопчиків, дівчат, жінок та чоловіків в східних регіонах України», який фінансує дитячий фонд ООН, ЮНІСЕФ. Дедлайн - 19 червня 2018 року.

Більше вакансій у розділі Вакансії 

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» (УФГЗ) – благодійна організація, заснована міжнародною організацією HealthRight International (Право на здоров’я) з метою розбудови місцевого потенціалу та підтримки українських ініціатив, які полягають у наданні життєво важливої допомоги найбільш незахищеним жінкам, дітям та молоді. В Україні організації працюють з 2005 року і запроваджують моделі, спрямовані на профілактику соціального сирітства, гендерно обумовленого насильства та ВІЛ, СНІД; сприяють розвитку місцевих громад через підвищення спроможності громадських організацій та органів місцевого самоврядування щодо покращення спектру, доступу та якості соціальних послуг і послуг реабілітації.

Інформація про проект:

Проект спрямований на підтримку діяльності та інституалізацію 15 мобільних бригад соціально-психологічної допомоги Донецької та Луганської області, які надають соціально-психологічні послуги потерпілим від гендерно-зумовленого, домашнього насильства.

Термін проекту: червень– грудень 2018 р., з можливим продовженням у 2019 р.

Локації: м. Слов’янськ та м. Сєверодонецьк.

Регіональні координатори будуть виконувати наступні функції:

  • Організація та проведення робочих зустрічей з представниками місцевої влади та партнерських організацій з метою забезпечення роботи мобільних бригад, а також можливості інституалізації мобільних бригад соціально-психологічної допомоги та їх фінансування з місцевого бюджету: обласного чи громад.
  • Моніторинг місцевих організацій та вивчення їх спроможності щодо реалізації проекту в частині створення та забезпечення діяльності мобільних бригад соціально-психологічної допомоги.
  • Моніторинг та вивчення спроможності фінансування мобільних бригад соціально-психологічної допомоги з місцевого бюджету у кожній діючій локації.
  • Винесення на обговорення з представникам місцевої влади питань інституалізації мобільних бригад соціально-психологічної допомоги в Донецькій та Луганскій областях, сприяння організації зустрічей в громадах та на місцях з метою обговорення питань інституалізації мобільних бригад.
  • Підготовка та погодження, забезпечення підписання угод з місцевими партнерами для забезпечення роботи мобільних бригад соціально-психологічної допомоги.
  • Погодження з місцевими ЦСССДМ, партнерами, набору надавачів соціально-психологічних послуг у члени мобільної бригади соціально-психологічної допомоги (в тому числі проведення інтерв’ю за потреби). Впровадження системи оцінки ефективності роботи членів мобільних бригад та підготовка і надання рекомендацій донорам, партнерам, керівництву УФГЗ щодо заміни членів мобільних бригад.
  • Надання пропозицій керівництву та донорам в частині підготовки робочих планів та бюджету, заходів.
  • Здійснення моніторингових візитів до мобільних бригад з метою оцінки ефективності їх роботи, підготовка звітів та рекомендацій для донорів, партнерів та керівництва УФГЗ на основі проведених візитів.
  • Консультування та підтримка зворотнього зв’язку з мобільними бригадами щодо планування виїздів, надання соціально-психологічної допомоги, заповнення відповідної звітної документації.
  • Сприяння підготовці історій клієнтів членами мобільних бригад соціально-психологічної допомоги для розміщення в ЗМІ. Забезпечення візібіліти проекту.
  • Координація з супервізорами результатів проведених супервізій мобільних бригад. Аналіз супервізійних звітів, поданих супервізорами, розробка рекомендацій. Надання рекомендацій партнерам, донорам та керівництву УФГЗ щодо покращення роботи бригад.

Вимоги до кандидатів:

  • Освіта вища (бажано спеціалізація соціальної роботи);
  • Досвід роботи в державних структурах на керівних посадах від 10 років;
  • Навички та досвід роботи з особами, жінками, дівчатами-підлітками, які опинилися в складних життєвих обставинах, зазнали насильства або з внутрішньо переміщеними особами, сім’ями груп ризику;
  • Досвід роботи у команді, вміння самостійно визначати пріоритети, оперативність, відповідальність, особиста відповідальність за виконання роботи.

Резюме та супровідний лист із зазначенням посади надсилати на [email protected] до 19 червня 2018 року.

Контакти

  • МБФ «Українська фундація громадського здоров’я»
  • [email protected]
  • (044) 278-23-58

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.