bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експерт з розробки технічного завдання для Центру громадського здоров’я МОЗ України
12.06.2018

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр) оголошує відкритий конкурс з відбору консультанта – експерта з розробки технічного завдання для підготовки Операційного керівництва «Як розробляти та фінансувати регіональні плани комплексних заходів та програми з профілактики та лікування захворювань, які спричиняють найбільший негативний соціально-демографічний та економічний вплив». Дедлайн - 22 червня 2018 року.

Більше вакансій у розділі Вакансії 

Назва позиції: Експерт з розробки технічного завдання для Операційного керівництва.

Інформація щодо установи:

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр) є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на cоціально-небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

Конкурс оголошується в рамках гранту Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією в Україні «Прискорити темпи зменшення рівня захворюваності на туберкульоз та ВІЛ за рахунок забезпечення загального доступу до своєчасної та якісної діагностики і лікування туберкульозу та МРТБ, шляхом розширення доказової медичної профілактики, діагностики та лікування ВІЛ та створення стійкої та життєздатної системи охорони здоров’я»

Загальні цілі

Відповідно до Плану заходів щодо реалізації Концепції розвитку системи громадського здоров’я, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18 серпня 2017 року № 560-р, обласним державним адміністраціям необхідно розробити регіональні плани комплексних заходів та програм з профілактики та лікування захворювань, які спричиняють найбільший негативний соціально-демографічний та економічний вплив.

З метою уніфікації підходів для розробки таких планів заходів, а також для юридичного аналізу існуючих законодавчих та нормативно-правових актів, які діють в цій сфері, Центр громадського здоров’я планує випустити Операційне керівництво «Як розробляти та фінансувати регіональні плани комплексних заходів та програми з профілактики та лікування захворювань, які спричиняють найбільший негативний соціально-демографічний та економічний вплив».

Оскільки передбачається, що для підготовки зазначеного Операційного керівництва необхідно буде здійснити аналіз юридичних, економічних та програмних питань у сфері громадського здоров’я та проаналізувати кращі світові практики в цій сфері, до найму експертів для розробки керівництва першочергово виникла потреба в розробці якісного технічного завдання для його підготовки.

Технічне завдання повинно включати план підготовки керівництва, структуру керівництва та вимоги до експертів для його підготовки.

Термін виконання робіт (орієнтовно) – до 30 червня 2018 року

Очікуваний результат

Проект технічного завдання для розробки Операційного керівництва «Як розробляти та фінансувати регіональні плани комплексних заходів та програми з профілактики та лікування захворювань, які спричиняють найбільший негативний соціально-демографічний та економічний вплив».

Кваліфікаційні вимоги:

  1. Вища освіта (медична, управління в галузі охорони здоров’я, юридична);
  2. Глибоке розуміння оперативних функцій та принципів побудови ефективних систем громадського здоров’я, в тому числі знання міжнародних рекомендацій щодо управління галуззю;
  3. Досвід роботи у сфері формування та реалізації державної політики з охорони здоров’я, гуманітарних питань, органах місцевого самоврядування та/або
  4. Досвід роботи в проектах міжнародної технічної підтримки, спрямованих на розбудову громадянського суспільства, реформування та посилення спроможності систем управління на регіональному рівні тощо;
  5. Успішний досвід розробки нормативно-правових документів в сфері управління та охорони здоров’я;
  6. Гарне знання ділової української мови, вимог діловодства.

Учасник конкурсу має підтвердити кваліфікацію та відповідність встановленим критеріям відбору спеціалістів документально (копіями відповідних документів).

Резюме мають бути надіслані електронною поштою на адресу: [email protected] з копією на [email protected] В темі листа слід зазначити «55-2018 Експерт з розробки технічного завдання для Операційного керівництва».

Термін подання документів – до 22 червня 2018 року, реєстрація документів завершується о 18:00.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, роботодавець буде контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України»  залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, скасувати конкурс на заміщення вакансії, запропонувати посаду зі зміненими обов’язками чи з іншою тривалістю контракту.

Контакти

  • Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України»
  • [email protected]
  • [email protected]
  • +380 44 425 43 54
  • https://phc.org.ua/
  • 04071 м. Київ вулиця Ярославська 41

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.