bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

EVS-волонтери до Польщі
26.04.2018

КІПЦ Європейський клуб шукає 5х молодих людей в віці від 18 до 30 років, які розмовляють англійською мовою, цікавляться театром, фотографією, створенням відео та соціальної комунікацією, й хочуть відчути на собі долю волонтера Європейської волонтерської служби (EVS). Дедлайн - 30 травня 2018 року.

Більше вакансій у розділі Вакансії

Волонтаріат триватиме з 15го листопада 2018 року до 30 жовтня 2019 року в польській  Асоціації «Листівка» (Association “Postcard”), м. Гайнівка.

Асоціація «Листівка» працює з 2004 року й була створенагрупою незалежних митців зі сфер театру, фотографії, музики та танцю. Асоціація залучена до багатьох мистецьких проектів: організацію Вертепу, міжнародного театрального фестивалю, та багатьох мистецьких та освітніх проектів: проводить майстерні в школах та події для локальної громади. Асоціація, знаходиться в Гайнівці, маленькому містечку Підляського воєводства поблизу Білостоку. Це унікальний регіон Східної Польщі багатий історією та традиціями, та оточений прекрасною Біловежською Пущею. Організація усвідомлює, що життя в маленькому містечку може бути викликом. Але за допомогою волонтерів закликає тримати громаду живою через організацію мистецьких активностей та подій.

Завдання для волонтера:

Організація очікує, що волонтери стануть активною частиною всіх етапів проектів, від ідеї до конкретизації та промоції. Волонтери стануть фундаментальною частиною процесу реалізації «Гайнівка Центральна» («Hajnowka Centralna»). Це новий мистецький проект, мета якого трансформувати залізничну станцію в серце нових ідей та спільних проектів, де кожний член громади зможе особисто вкластися задля збагачення культури в регіоні. Асоціація радо підтримає волонтерів у втіленні власних проектів, будь то концерт, перфоменс чи майстерня. Волонтери зможуть втілити свої ідеї та менеджерські навички на практиці.

Критерії та вимоги до волонтерів

Базові:

  • 18-30 років;
  • Громадянин/ка України;
  • Наявний закордонний паспорт;
  • Розмовний рівень англійської мови;
  • Готовність рік жити й працювати в громадській організації;
  • Бажання бути волонтером;
  • Зацікавленість в роботі з театром, фотографією, відео та промоцією;
  • Відкрита людина, яка готова поширювати знання про свою культуру;
  • Готовність жити у багатокімнатних апартаментах з багатьма інтернаціональними сусідами.

Фінансові умови: волонтер отримує компенсацію коштів на проїзд зі свого місця проживання до місця волонтаріату, забезпечується страхуванням, проживанням, коштами на харчування та кишеньковими грошима. При потребі має оплачений громадський транспорт з дому до місця роботи. Організація організовує інформаційну передвиїзну зустріч з волонтерами та забезпечує візову підтримку.

Всім кандидатам потрібно надіслати свої мотиваційні листи та CV англійською мовою на електронні адреси [email protected] та [email protected] до 30го травня 2018 року. В темі листа необхідно вказати тему: EVS_Wertep. Питання щодо активностей, розкладу, умов проживання надсилати англійською на [email protected]. Питання щодо програми, умов, підготовки, вимог до кандидатів можна задавати українською, тут: [email protected].

Результати відбору будуть повідомлені польською організацією в липні. Організація залишає за собою право не  пояснювати чому обрали (або не обрали) того чи іншого кандидата.

Контакти

  • КІПЦ Європейський клуб
  • [email protected]
  • +38 (067) 2768826
  • http://eu-klub.ucoz.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.