bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Радник голови Донецької ОДА з питань управління об’єктами комунальної власності
09.02.2018

Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади Радника голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації з питань управління об’єктами обласної комунальної власності. Дедлайн - 16 лютого 2018 року.

Більше вакансій у розділі Вакансії

Радник повинен знати: Конституцію та закони України, а також, укази Президента України і постанови Верховної  Ради  України, прийняті відповідно до Конституції та законів України, акти  Кабінету  Міністрів України, міжнародні  договори України, інші підзаконні нормативно-правові акти, конвенції, стандарти та рекомендації міжнародних організацій, у т. ч. документи, що стосуються публічних закупівель. Радники повинні володіти навичками впевненого користувача ПК; мати аналітичне мислення, вміння працювати у багатозадачному середовищі. Радники повинні володіти інформацією про стратегію діяльності Донецької області до 2020 року.

Радник підпорядковується безпосередньо голові обласної державної адміністрації, керівнику обласної військово-цивільної адміністрації, керуються Конституцією та  законами України, а також, указами Президента України і постановами Верховної  Ради України, прийнятими відповідно  до Конституції та законів України, Положенням про обласну державну адміністрацію, Типовим регламентом місцевої державної адміністрації, Положенням про структурний підрозділ, що стосується його компетенції, посадовою інструкцією.

Посадові інструкції та деталізовані посадові обов’язки будуть представлені раднику безпосередньо перед підписанням з ними контракту/гранту.

Бажаючі впливати на зміцнення організаційних структур у Донецькій області мають надсилати резюме, мотиваційний лист та два рекомендаційні листи на електронну адресу: [email protected] 

Усім подавачам потрібно також заповнити реєстраційну форму, доступну за посиланням https://goo.gl/f6o6At

Будуть розглянуті всі заявки, що надійдуть до 16 лютого 2018 року  до 18-00 за Київським часом включно.

Процедура розгляду заявок:

На першому етапі розгляду, у перші дні після проходження кінцевого терміну подання заявок,  група з трьох незалежних експертів проводить формування пакетів документів подавачів на окремому засіданні, здійснює перегляд заявок щодо відповідності кандидатів технічним вимогам до вакансій та наявності повного пакету документів. При необхідності експерти можуть надіслати запит кандидатам щодо додаткових документів на підтвердження чи посилення кандидатури.

На другому етапі проводиться спільне засідання представників проекту в складі представників ПРООН та ЗУРЦ з метою визначення за рейтинговою системою найкращих кандидатів на вакансії та формування списку найбільш ймовірних претендентів.

На третьому етапі проводяться зустрічі, співбесіди із найбільш ймовірними претендентами та затвердження їх посад у Донецькій облдержадміністрації, обласній військово-цивільній адміністрації. Переможців буде після цього повідомлено про результат розгляду та оголошено про подальший план дій. Він передбачатиме ознайомлення Радника із Колом завдань на період її/його залучення, організаційні приготування (1-2 тижні) та переїзд на місце виконання завдання.

У разі додаткових питань щодо умов роботи на посадах експертів-радників потрібно писати на електронну адресу [email protected]

Довідка: Програма ПРООН “Відновлення та розбудова миру” здійснюється за фінансової підтримки Швейцарської Конфедерації та Уряду Швеції.

Головною метою є сприяння відновленню і покращенню функціонування Донецької облдержадміністрації, обласної військово-цивільної адміністрації в питаннях формування політики, загального управління та надання послуг. ФРГО «Західноукраїнський ресурсний центр» за допомогою коштів (грантовий фонд) наданих ПРООН, буде укладати договори цивільно правового характеру на надання послуг, що дозволить залучити експертів/радників для зміцнення кадрового потенціалу та підвищення ефективності роботи Донецької та Луганської ОДА, ОВЦА.

Контакти

  • ФРГО «Західноукраїнський ресурсний центр»
  • [email protected]
  • +38 (032) 297-66-24
  • https://zurc.org/uk
  •  https://www.facebook.com/zurc.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.