bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експерти з питань регіонального та місцевого врядування на Донбасі (для проекту USAID)
12.02.2018

Новий Проект USAID з розвитку Донбасу шукає технічних експертів з питань регіонального та муніципального врядування, управління державними установами, надання послуг (адміністративних, соціальних, муніципальних) , участі громадян у місцевому врядуванні,соціального підприємництва та звязків з громадськістю, із залучення на повну зайнятість, на довгий та на короткий термін. посади будуть розміщуватись в Краматорську , Сєвєродонецьку та Міріуполі. Дедлайн – 1 травня 2018 року. 

Більше вакансій у розділі Вакансії

Конкурс на заміщення посад технічних експертів з питань регіонального та муніципального врядування, управління державними установами, надання послуг (адміністративних, соціальних, муніципальних), участі громадян у місцевому врядуванні, соціального підприємництва та зв’язків з громадськістю, із залученням на повну зайнятість, на довгий та на короткий термін.  Володіння англійською мовою є перевагою.

Для того, щоб подати резюме, звертайтеся на сайт. Також резюме можна надіслати за електронною адресою: [email protected]

Перевага надаватиметься резюме, що подаються англійською мовою.

Організатори  зв’яжуться тільки з тими кандидатами, яких буде обрано для співбесіди.  Звернення телефоном не приймаються.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.