bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

EVS-волонтери до Латвії
28.08.2017

КІПЦ Європейський клуб шукає трьох молодих людей в віці від 24 до 30 років, які розмовляють англійською мовою, хочуть попрацювати з дітьми та підлітками та відчути на собі долю волонтера Європейської волонтерської служби (EVS).

Сігулда – латвійська Швейцарія, так пише Вікіпедія. Маємо три свіженькі пропозиції для майбутніх ЄВС-волонтерів у валфдорському дитячому садочку, креативному центрі Сігулди, та громадській організації «Крила надії», яка працює з дітками з інвалідністю.

Всі пропозиції волонтаріату є річними й сервіс  триватиме з 1го жовтня  2017 року по 30 вересня 2018 року.

Сігулда відома, як латвійська Швейцарія, одне з найбільш фотографуємих місць Латвії. Місто знаходиться всього в 53 км від столиці. Населення складає близько 11000 мешканців.

Завдання для волонтера:

1. Згідно з інтересами проекту щоденні завдання для волонтерів включатимуть допомогу працівникам приймаючої організації під час проведення навчальних, творчих та дозвільних заходів з дітьми та молоддю з інвалідністю. Як частина команди приймаючої організації волонтери матимуть можливість взяти участь в організації щорічних латвійських фестивалів або ж інших подіях, організованих приймаючою організацією: концертах, театральних перфоменсах, спортивних подіях, благодійних ярмарках тощо.

Волонтери братимуть участь у всіх процесах: плануванні, організації активностей, оцінці та збиранні зворотного зв’язку.

2. Творча діяльність волонтерів  для приймаючої організації та місцевої громади: кожен з волонтерів протягом проекту має запропонувати та реалізувати (за допомогою колег з приймаючої організації) 2 нових заходи. Наприклад, фотовиставку, екскурсію, якусь подію відповідно до волонтерських навичок / побажань / національних традицій тощо. Це дає широкі можливості волонтерам показати таланти, креатив, ініціативність та комунікативні навички.  Замість того, щоб вигадувати нові традиції, ігри та майстерні підходящі приймаючій організації та локальній громаді. Очікується, що результати діяльності волонтерів можна буде побачити у вигляді таких речей, як календарі, листівки, відеозаписи тощо.

Приймаюча організація має добре обладнаний зал для семінарів, який може бути використаний для креативних та навчальних активностей волонтерів. Волонтерів заохочують привозити пісні, ігри та представляти свою власну культуру й традиції як частину міжкультурного навчання.

Критерії та вимоги до волонтерів

-          24-30 років;

-          Громадянин/ка України;

-          Наявний закордонний паспорт;

-          Розмовний рівень англійської мови;

-          Готовність рік жити далеко від родини й працювати в дітьми та підлітками, а також в команді;

-          Бажання бути волонтером;

-          Готовність працювати цілий проект;

-          Наявна сильна мотивація працювати в обраній сфері (немає вимоги до наявності попереднього досвіду роботи з дітьми/молоддю з різною інвалідністю);

-          Психологічна та фізична стійкість, терпіння та навички співчуття;

-          Активність, гнучкість, креативність, відповідальність, хороші навички комунікації;

-          Некурці, без інших залежностей та судимостей.

Більш детально про вакансії та завдання для волонтерів читайте в інфопаку.

Всіх кандидатів просимо заповнити анкету англійською мовою та разом зі своїми CV та мотиваційним листом (теж виключно англійською мовою) надіслати її на електронну адресу [email protected] до 10:00 31го серпня 2017 року. Всі документи просимо називати наступним чином Surname_name_CV, Surname_name_ML (для мотиваційних листів), Surname_name_Q (для анкети з питаннями). Частину про відправляючи організацію – НЕ ЗАПОВНЮВАТИ! Питання? Пишіть на вказаний мейл.

В темі листа в залежності від того, на яку можливість Ви подаєтеся, необхідно вказати:

-          EVS_Latvia_WKS (для аплікації на посаду волонтера в Вальдорфському садочку)

-          EVS_Latvia_CCS (для аплікації на посаду волонтера в креативному центрі Сігулди)

-          EVS_Latvia_WH (для аплікації на посаду волонтера в ГО «Крила надії»)

Результати відбору будуть повідомлені в середині вересня. Організація залишає за собою право не  пояснювати чому обрали (або не обрали) того чи іншого кандидата.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.