bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Керівник соціального підприємства
23.08.2017

Організація «Емаус-Оселя» шукає керівника соціального підприємства. Дедлайн - 10 вересня 2017 року.

Ми переконані, що майбутнє - за соціально відповідальним бізнесом та соціальним підприємництвом, яке зробить наше суспільство благополучним. 

Економічна діяльність «Оселі» полягає в тому, що ми збираємо від людей непотрібні їм меблі та одяг, та даємо їм друге життя. Це соціально та екологічно корисна праця, яку ми здійснюємо разом з людьми, які були бездомними і соціально виключеними. Ми переконані, що кожна людина має потенціал для виконання суспільно важливої роботи.

Ми чекаємо від керівника соціального підприємства:

  • вміння шукати шляхи розвитку соціального бізнесу,
  • вміння організувати робочий процес з мешканцями спільноти
  • вести внутрішню господарку організації.

Важливо, що ми не шукаємо людину під проект, ми шукаємо людину в команду, і будемо шукати її доти, доки не будемо впевнені один в одному на 100%. Бо націлені тільки на довготривалі стосунки. Це і є перевагою невеликих громадських організацій - згуртованість, низька плинність, довіра, дружні стосунки і підтримка не тільки на робочому місці, але й поза ним.

Наше середовище для амбітної особистості, яка готова працювати в дружньому колективі, яка прагне досягати більшого, яка ставить перед собою цілі та вміє згуртувати колектив до їх досягнення. Ця можливість для тих, хто любить людей, розуміє суть бізнесу, а також готовий відстоювати соціальну місію організації. Йдеться не лише про роботу а й про самореалізацію, самовдосконалення та розвиток.

Якщо ти маєш підприємнецький хист, але не хочеш, щоб він працював на інтереси окремих осіб, а служив громаді, то ми чекаємо тебе в своїй команді.

Більше про нас на сайті emaus-oselya.org та у соціальній мережі https://www.facebook.com/EmausOselya/?ref=br_rs

Надсилайте свої резюме та короткий мотиваційний лист на нашу пошту [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.