bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультанти з проведення наставницьких візитів в ЦГЗ
03.06.2017

ДУ «Центр громадського здоров'я МОЗ України» оголошує конкурс на залучення консультантів з проведення наставницьких візитів до лабораторій з діагностики туберкульозу 1-3 рівнів. Дедлайн - 13 червня 2017 р.

Даний проект проводиться в рамках проекту «Інвестиції у вплив на туберкульоз та ВІЛ» Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією

Кваліфікаційні вимоги:

1.    - Закінчена вища медична /біологічна освіта.

2. - Досвід проведення семінарів/тренінгів/наставницьких візитів з питань лабораторної діагностики туберкульозу в якості викладача/тренера/наставника впродовж останніх 3-х років.

3.   - Досвід розробки тренінгових модулів та навчальних матеріалів та програм з питань лабораторної діагностики туберкульозу буде перевагою 

Особисті якості, знання та навички: Знання щодо проведення досліджень з діагностики туберкульозу, високий рівень знань у сфері протидії туберкульозу, високий рівень викладацької майстерності та комп’ютерної грамотності.

Резюме, мотиваційний лист, підписана фінансова пропозиція відповідно до Додатку 1 до даного Оголошення мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу:[email protected] або поштою за адресою: 04073, м. Київ, проспект Степана Бандери, 19. В темі листа, будь ласка, обов’язково зазначте: «Наставник – лабораторна діагностика ТБ».

Термін подання документів – до 13 червня 2017 року, реєстрація документів завершується о 18:00.

За додатковою інформацією звертатися до ЦГЗ за тел. (044)-461-81-03 до спеціаліста відділу управління закупівлями та постачанням Бондар Дарини, e-mail: [email protected].

з проведення наставницьких візитів до лабораторій з діагностики туберкульозу 1-3 рівнів  у закладах охорони здоров’я

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.