bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експерт з розробки законодавства у проект ПУЛЬС
01.06.2017

Всеукраїнське об’єднання органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» в рамках п’ятирічного проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)», фінансованого Агентством США з міжнародного розвитку, оголошує конкурс на заміщення вакантної посади експерта з питань розробки законодавства та управління ресурсами органів місцевого самоврядування. Дедлайн - 15 червня 2017 р.

Мета проекту: Створення сприятливого середовища для впровадження децентралізаційної реформи в Україні, зміцнення місцевого самоврядування, поглиблення демократичних процесів розвитку територіальних громад та стабільності держави.

Експерт тісно співпрацюватиме з Директором Аналітичного центру АМУ в питаннях впровадження двох проектних компонентів:

Компонент 1: Формування правового поля децентралізаційноїреформи

Проект працює над формуванням законодавчої бази місцевого самоврядування та 10 дотичних галузей, враховуючи потреби та залучаючи до роботи над законодавством посадових осіб органів місцевого самоврядування – практиків, які потім реалізовують законодавчі новації на практиці. Проект сформував галузеві пули експертів для законопроектної роботи, організовує навчання з розробки законодавства та адвокасі, впроваджує низку інструментів для законо- та нормопроектування (в тому числі інтерактивних) та майданчиків для фахового обговорення. ПУЛЬС активно використовує напрацьовані інструменти політичного діалогу посадових осіб органів місцевого самоврядування з центральними органами державної влади. Проект проводить практичні навчання із застосування законодавства, впроваджує курси дистанційного навчання, надає консультації, поширює методичні рекомендації із впровадження законодавства на практиці.

Компонент 2: Збільшення ресурсів місцевого самоврядування

ПУЛЬС працює над нарощуванням податкової бази місцевого самоврядування, підвищенням ефективності податків на власність, легалізацією доходів, зміцненням фінансової самостійності бюджетних установ. Проект створює умови для доступу до додаткових фінансових ресурсів для розвитку інфраструктури територіальних громад – кредитних та грантових коштів. ПУЛЬС долучається до реформування фінансування делегованих повноважень – освіти, охорони здоров’я, культури, соціального захисту населення -  шляхом запровадження системи соціальних стандартів та фінансових нормативів.

Крім того, експерт співпрацюватиме з відповідальною особою за впровадження проекту в Агентстві США з міжнародного розвитку, інформуючи про проектну діяльність за згаданими компонентами.

Основні вимоги до кандидата на посаду експерта з питань розробки законодавства та управління ресурсами:

-       Досвід розробки законодавства в сфері місцевого самоврядування, управлінської роботи в органах місцевого самоврядування або в дотичній галузі не менше 7 років.

-       Обізнаність з політичними та економічними тенденціями і контекстом, в якому даний проект буде впроваджуватися.

-       Досвід роботи на керівних посадах в органах місцевого самоврядування та консультування з бюджетних питань, надання публічних послуг та суміжних питань.

-       Ступінь магістра з державного управління, фінансів, містобудування або в інших відповідних сферах.

-       Здатність встановлювати міцні професійні стосунки з посадовими особами органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, лідерами громадського сектору, представниками бізнесової спільноти та міжнародними донорськими організаціями.

-       Вільне володіння українською мовою як в усній, так і письмовій формі, а також базове знання англійської мови; знання мов сусідніх держав та регіональних мов вітається.

Зацікавлені особи можуть надіслати своє резюме до 18.00 15 червня 2017 року на адресу електронної пошти [email protected] (в темі повідомленні зазначити «експерт з розробки законодавства та управління ресурсами»). В резюме обов’язково має бути зазначений досвід роботи, історія оплати праці та очікувана заробітна плата за 1 годину.

Усі запитання щодо цього конкурсу приймаються до 12 червня 2017 року виключно письмово на адресу електронної пошти [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.