bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Спеціаліст з організації заходів у ГО «Громадська місія здоров’я»
01.12.2016

Громадська організація «Громадська місія здоров’я» (далі – ГМЗ) в рамках субгранту проекту «Розбудова клінічного та адміністративного потенціалу системи послуг з профілактики та лікування ВІЛ/СНІД в Україні», що реалізується в Україні Міжнародним центром підготовки та освіти у сфері охорони здоров’я Університету штату Вашингтон, відповідно до Надзвичайної ініціативи Президента США з надання допомоги у боротьбі з ВІЛ/СНІД (PEPFAR) та за підтримки Центрів контролю та профілактики захворювань США (СDC) оголошує конкурс на посаду спеціаліста з організації навчальних та публічних заходів. Дедлайн - 15 грудня 2016 р.

НАПРЯМКИ РОБОТИ

Адміністративний супровід організації та проведення навчальних та публічних заходів в рамках проекту:

  • моніторинг потреби в проведенні навчання серед регіональних закладів охорони здоров’я;
  • складання списку учасників заходів, відповідно до критерії, визначених планом заходів;
  • підготовка запрошень учасникам заходів, забезпечення оперативного зв’язку з ними;
  • підготовка технічних завдань для логістичної компанії та проведення конкурсів на визначення надавачів послуг з матеріально-технічного супроводу заходів;
  • забезпечення логістичної компанії інформацією, необхідною для проведення навчальних та публічних заходів, зокрема щодо: дати і місця проведення заходів, кількості учасників, особливих вимог, тощо;
  • координація роботи логістичної компанії під час підготовки та проведення заходу;
  • отримання від логістичної компанії первинної документації, що стосується проведеного заходу;
  • ведення бази даних фахівців, що пройшли навчання;
  • надання актуальної інформації щодо стану виконання плану навчальних і публічних заходів.

Документальне забезпечення проведення навчальних та публічних заходів

  • ведення документації, пов’язаної із проведенням навчальних та публічних заходів, серед яких: запрошення, реєстраційні листки, форми контролю присутності, вхідні та вихідні анкети учасників, сертифікати, тощо.
  • Супровід укладання та моніторинг виконання договорів за надані контрагентами проекту послуги (послуги логістичних компаній, тренінгових центрів, консультантів).

ВИМОГИ ДО УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ

  1. Вища освіта.
  2. Досвід адміністративної роботи та організації ділових поїздок, тренінгів, семінарів, нарад, зустрічей.
  3. Досвід укладання, ведення та моніторингу договорів.
  4. Високий рівень комп’ютерної грамотності (офісний пакет, інструменти Google).
  5. Володіння англійською мовою  на рівні не нижче intermediate.

До участі в конкурсі допускаються особи, які відповідають усім вказаним вимогам.

ДЛЯ УЧАСТІ В КОНКУРСІ НЕОБХІДНО НАДІСЛАТИ:

 1. Резюме українською мовою.

 2. Копії сертифікатів, дипломів про відповідну кваліфікацію.

3. Мотиваційний лист.

Резюме та інші документи мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу [email protected]. В темі листа, будь ласка, зазначте «Резюме – спеціаліст з організації навчальних та публічних заходів»).

Термін подання документів – до 15 грудня 2016 року, реєстрація документів завершується о 15:00.

Визначення кандидатів-переможців конкурсу

Для визначення кандидатів-переможців конкурсу буде створено комісію, яка розгляне подані на конкурс документи, та обере переможців, які відповідають встановленим критеріям.

За додатковою інформацією звертатися до Рябінчука Михайла (тел. (050) 826-96-74, e-mail – [email protected])

Зверніть, будь ласка, увагу на наступне: Кандидати, які будуть обрані, отримають повідомлення електронною поштою протягом 30 днів від дати останнього терміну подання заявки. Заявки, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються. До участі у конкурсі допускаються лише заявки/резюме, які повністю відповідають умовам конкурсу. Відповідність поданих заявок умовам конкурсу ГМЗ визначає, виходячи з мети та завдань конкурсу. Рішення організатора конкурсу є остаточним та оскарженню не підлягає. Причини відмови у відборі в якості консультанта не повідомляються та не обґрунтовуються. Після затвердження ГМЗ укладає угоди з переможцями конкурсу на проведення робіт. Організатор конкурсу не несе відповідальності за роботу пошти України, за будь-які поштові помилки, внаслідок яких заявка/резюме учасників конкурсу не надійшли/надійшли із запізненням, були загублені чи пошкоджені; у випадку виникнення форс-мажорних обставин. Організатор конкурсу не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником конкурсу, якщо будь- яка інформація про учасника конкурсу повідомлена невірно. Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним/нею інформації. Участю у конкурсі учасник безумовно погоджується з усіма умовами конкурсу та бере на себе зобов’язання їх належно виконувати.

Контакти

  • Рябінчук Михайло
  • 050 826-96-74

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.