bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

УЦКС шукає радника з юридичних питань (Київ)
21.09.2016

Державна установа «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров'я України» оголошує конкурс на посаду «Радник з юридичних питань».

Кінцевий термін подання резюме: 30 вересня 2016 року.

Основні обов’язки:

  1. Надання стратегічних практичних порад щодо узгодження українського законодавства у сфері охорони здоров‘я з принципами європейського законодавства з особливим акцентом на діяльність Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України», як частини процесу гармонізації з Регламентом №851/2004 Європейського парламенту та Ради від 21 квітня 2004 року про заснування Європейського центру профілактики та контролю захворювань;
  2. Оновлення плану впровадження довгострокового лізингу /отримання права власності на приміщення, що наразі використовуються Центром, сприяння затвердженню цього плану (або його окремих частин) у МОЗ та контроль за його впровадженням;
  3. Надання Центру консультацій у фінансових, митих питаннях, а також у питаннях охорони здоров‘я; створення проектів експертно-правових висновків та меморандумів;
  4. Надання підтримки у процесі перегляду та аналізу законопроектів України, Постанов Президента, нормативних актів та постанов Кабінету Міністрів, наказів міністерств, міжнародних договорів, меморандумів, що стосуються діяльності Центру.
  5. Проведення моніторингу нещодавно прийнятого законодавства з точки зору діяльності Центру; підготовка інформаційних листів щодо змін у законодавстві та надання стратегічних порад адміністрації Центру, за необхідності.
  6. Надання стратегічних юридичних консультацій щодо впровадження проектів, програм та грантів Центру.
  7. Надання підтримки Фінансовому відділу та Відділу кадрів Центру у юридичних питаннях.
  8. Забезпечення відповідності договорів підписаних Центром з українським законодавством.
  9. Визначення найбільш розповсюджених типів договорів, що використовуються Центром та підготовка типових договорів, за необхідності.
  10. Надання підтримки Центру у впровадженні Політики підписання, обігу та зберігання меморандумів та договорів, а також Політики управління знаннями. Створення електронного інструменту для структурованого та регульованого зберігання вищезгаданих документів.
  11. Надання підтримки Центру у впровадженні Політики прозорості, підзвітності та боротьби з корупцією, Політики управління та врегулювання конфлікту інтересів, а також відповідного українського законодавства.
  12. Надання підтримки Центру у реагуванні на різноманітні запити пов‘язані з юридичними питаннями, такі як закони (проекти), директиви, нормативні акти, звіти комітетів або заяви народних депутатів, уряду і т.д.
  13. Аналіз відповідного законодавства у сфері охорони здоров‘я стосовно дотримання прав людини; визначення законодавства, що призводить, або може призвести до порушень та участь у пошуку можливих рішень.

Виконання інших завдання за дорученням керівництва Центру.

Кваліфікаційні вимоги:                                                                             

  1. Вища юридична освіта.
  2. Стаж роботи за спеціальністю не менше 5 років.
  3. Наявність досвіду нормотворчої роботи.
  4. Добре розуміння роботи державних установ в Україні.
  5. Володіння українською та англійською мовами.
  6. Бажаним є володіня англійською мовою.
  7. Бажаним є досвід у співпраці з українськими державними та недержавними організаціями сфери охорони здоров’я.

Процедура подання резюме: будь ласка, надсилайте своє резюме та супровідний лист Ярославу Бриленко на адресу: [email protected].

У полі «тема» вкажіть «Резюме – Радник з юридичних питань».

Кінцевий термін подання резюме: 30 вересня 2016 року.

За результатами відбору резюме кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.