bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Спеціаліст для виконання проекту «Розробка стандартів діяльності благодійних фондів та організацій»
21.09.2016

Український форум благодійників, перша професійна асоціація благодійних фондів та організацій в Україні, шукає спеціаліста на виконання проекту «Розробка стандартів діяльності благодійних фондів та організацій». 

Експерт виконуватиме такі завдання:

1. Проведення порівняльного аналізу стандартів діяльності благодійних фондів та організацій в країнах, в яких існують професійні асоціації донорів/ благодійників/ благодійних фондів, що є членами Всесвітньої ініціативи підтримки грантодавства (WINGS) та Європейської мережі донорських асоціацій (DAFNE).

2. Здійснення порівняльного аналізу стандартів діяльності благодійних організацій в Україні, розроблених окремими українськими благодійними фондами та організаціями.

3. Розробка драфту універсального стандарту діяльності українських благодійних фондів та організацій, який би відповідав вимогам українського законодавства та найкращим міжнародним практикам. Модерація 4 круглих столів у чотирьох регіонах України з обговорення розробленого драфту стандартів.

4. За підсумками круглих столів підготовка фінальної версії стандарту, яка б була винесена на обговорення учасників IX Міжнародної конференції УФБ 16 лютого 2017 року.

Термін виконання: жовтень 2016 р. - січень 2017 р.

Вимоги до кандидата

  • наявність досвіду здійснення різноманітних аналітичних досліджень та підготовки якісних аналітичних документів;
  • вільне володіння англійською мовою для здійснення порівняльного аналізу міжнародних практик;
  • вільне володіння інструментами пошуку інформації в Інтернеті;
  • добрі аналітичні здібності та письмові навички.

Для участі у тендері зацікавлені організації/особи мають надати:

• Заповнену аплікаційну форму, яка містить інформацію про відповідний досвід заявника, детальний опис методології дослідження, чітко прописані етапи та детальний розрахунок вартості послуг.

• Дві рекомендації від українських та/або міжнародних громадських організацій або благодійних фондів, які підтверджували б досвід організації/особи у розробці стандартів/політик/процедур, підготовки аналітичних матеріалів для неприбуткових організацій.

• Резюме в разі участі у тендері окремої особи.

Вищевказані документи приймаються на електронну адресу [email protected] до 30 вересня 2016 р. В разі виникнення запитань, звертайтесь, будь ласка, до Катерини Ржевської, (+380 44) 425-92-94.

Важливо!

• Очікуваний термін виконання робіт – до 4 місяців.

• Проміжний продукт – документ з аналізом міжнародних та українських практик в форматі MS Word, а також електронна версія документу. 

• Кінцевий продукт – текст фінальної версії стандартів українською мовою в форматі MS Word, а також електронна версія документу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.