bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на залучення експертів у сфері доступу до інформації
13.09.2016

Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини за підтримки Офісу Ради Європи в Україні у рамках проекту Ради Європи «Зміцнення свободи медіа та створення системи Суспільного мовлення в Україні» оголошує конкурс на залучення експертів у сфері доступу до інформації. 

Відбір експертів відбуватиметься за результатами відкритого конкурсу комісією у складі, затвердженому Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини, за участю представників проекту Ради Європи «Зміцнення свободи медіа та створення системи Суспільного мовлення в Україні» (далі – «Проект»).

Період, на який планується залучити експертів – 2 місяці (60 календарних днів) від дати підписання контрактів з експертами у вересні 2016 року. Кількість експертів, яких планується відібрати за результатами конкурсу, – 2.

Конкурс проходитиме в два етапи: - 1 етап – подання кандидатами документів для участі в конкурсі; попередній розгляд документів конкурсною комісією; - 2 етап – усна співбесіда кандидатів з членами конкурсної комісії.

Документи для участі в конкурсі: - резюме у довільній формі з мотиваційним листом (лист не більше п’яти речень); - аналітична довідка щодо застосування законодавства про доступ до публічної інформації (мінімум – 2 сторінки).

Кваліфікаційні вимоги до експертів: - вища юридична освіта; - знання англійської мови; - базові знання практики Європейського суду з прав людини. Оплата послуг експертів протягом вказаних двох місяців буде здійснюватись Проектом. Рівень оплати залежить від кваліфікації експерта та встановлюється представниками Проекту після співбесіди і затвердження експертів конкурсною комісією.

Просимо надсилати документи для участі в конкурсі до 19 вересня 2016 року на електронну адресу: [email protected].

Контакти

  • Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини
  • 044 253 10 32
  • 044 253 04 94

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.