bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

УЦКС шукає консультанта
03.08.2016

УЦКС оголошує конкурс з відбору консультанта з доопрацювання навчальних матеріалів тренінгу «Використання платформи DevInfo як інструменту з моніторингу та оцінки у сфері протидії туберкульозу». 

Кваліфікаційні вимоги:

1. Вища медична або технічна освіта;

2. Досвід роботи з базами даних;

3. Досвід розробки та/або координації  впровадження навчальних програм та курсів.

4. Досвід роботи з платформою DevInfo не менше 1 року.

Особисті якості та навички: особа, яка обіймає цю посаду, має бути дисциплінованою, організованою, здатною працювати самостійно на результат, уважною до деталей, вміти працювати з точною інформацією та великими об’ємами даних, мати високий рівень комп’ютерної грамотності та вільно володіти українською та російською мовами, а також англійською мовою на рівні не нижче Pre-Intermediate.

Резюме, мотиваційний лист,  підписана фінансова пропозиція з розбивкою по окремих активностях відповідно до Додатку 1 до даного Оголошення мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected] з копією на [email protected] або поштою за адресою: 04655, м. Київ, Московський проспект, 19. В темі листа, будь ласка, зазначте: Консультант з доопрацювання матеріалів тренінгу «Використання платформи DevInfo як інструменту з моніторингу та оцінки у сфері протидії туберкульозу».

Для фізичних осіб підприємців необхідно додатково до перелічених вище документів надати копію Свідоцтва про державну реєстрацію або Виписки з ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, а також копію витягу з ЄДР, датовану 2016 роком.

Термін подання документів – до 9 серпня  2016 року, реєстрація документів завершується о 17:00.

За результатами відбору резюме кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді.

За додатковою інформацією звертатися до УЦКС за тел. (044)-281-23-57 або (050)-25-84-903 до Масюк Лілії Анатоліївни, e-mail:  [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.