bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансії радників голови Донецької облдержадміністрації
22.07.2016

Західноукраїнський ресурсний центр в рамках надання послуг для проекту ПРООН «Відновлення самоврядування та примирення в охоплених конфліктом громадах України» оголошує додатковий конкурс на посади експертів, що  допоможуть в роботі Донецької обласної державної адміністрації, та працюватимуть радниками  керівників Донецької обласної військово-цивільної адміністрації. 

Радники повинні знати: Конституцію та  закони  України,  а  також  укази Президента  України  і  постанови Верховної  Ради  України,  прийняті відповідно до Конституції та законів України,  акти  Кабінету  Міністрів України,  міжнародні  договори України,  інші  підзаконні  нормативно-правові  акти, конвенції,  стандарти  та  рекомендації  міжнародних організацій, у т.ч. документи, що стосуються публічних закупівель.

Радники повинні мати здатність об’єктивного та виваженого мислення, бути психічно та емоційно збалансованими, мати розуміння специфіки проблематики Донецької області у обраній сфері спеціалізації, мати здатність охоплення питань для вирішення у межах області в цілому. Рекомендуємо уважно ознайомитися із кваліфікаційними вимогами до посади.

Радники  повинні  володіти  навичками впевненого  користувача  ПК;  мати аналітичне мислення, вміння працювати у багатозадачному середовищі.

Радники підпорядковуються безпосередньо голові обласної державної адміністрації, керівнику  обласної  військово - цивільної адміністрації,  керуються  Конституцією та  законами  України,  а  також  указами Президента  України  і  постановами Верховної  Ради  України,  прийнятими відповідно  до  Конституції  та  законів  України,

Положенням  про  обласну  державну  адміністрацію, Типовим регламентом місцевої державної адміністрації, Положенням про структурний підрозділ, що стосується його компетенції, посадовою інструкцією.

В рамках діяльності кандидати розглядатимуться на наступні 2 посади:

  • Радник голови Донецької обласної державної адміністрації на громадських засадах з питань публічних закупівель.
  • Радник голови Донецької обласної державної адміністрації на громадських засадах з питань житлово-комунального господарства

Якщо ви хочете впливати на зміцнення організаційних структур у Донецькій та Луганській області — то неодмінно надішліть нам своє резюме та мотиваційний лист на електронну адресу: [email protected] 

Західноукраїнський ресурсний центр в рамках надання послуг для проекту ПРООН «Відновлення самоврядування та примирення в охоплених конфліктом громадах України» оголошує додатковий конкурс на посади експертів, що  допоможуть в роботі Донецької обласної дерадміністрації.

Увага: усім подавачам потрібно також заповнити реєстраційну форму, доступну за посиланням 

Ми розглянемо всі заявки, що надійдуть до 27 липня 2016 року включно.

Процедура розгляду заявок:

На першому етапі розгляду, у перші дні після проходження кінцевого терміну подання заявок,  група з трьох незалежних експертів проводить формування пакетів документів подавачів на окремому засіданні (орієнтовно 28 липня) здійснює технічний перегляд заявок щодо відповідності кандидатів технічним вимогам до вакансій та наявності повного пакету документів та з метою визначення за рейтинговою системою найкращих кандидатів на вакансії та формування списку найбільш ймовірних претендентів. При необхідності експерти можуть надіслати запит кандидатам щодо додаткових документів на підтвердження чи посилення кандидатури.

На другому етапі (30 липня) проводяться зустрічі, співбесіди із найбільш ймовірними претендентами та затвердження їх посад у Донецькій та Луганській обласних державних адміністраціях. Західноукраїнський ресурсний центр не повертає учасникам кошти, пов’язані з проходженням співбесіди.

Усіх кандидатів буде після цього повідомлено про результат розгляду, а переможцям оголошено про подальший план дій. Він передбачатиме ознайомлення Радника із Колом завдань на період її/його залучення, організаційні приготування (1 тиждень) та переїзд на місце виконання завдання. Радникам буде надано організаційну та фінансову підтримку вже на етапі приготування до переїзду.

Детально про умови роботи на посадах експертів-радників запитуйте за телефоном 032 297 66 24, або пишіть нам на електронну адресу [email protected]

Контакти

  • Західноукраїнський ресурсний центр
  • 032 297 66 24

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.