bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

УЦКС шукає спеціаліста з координації програм
16.08.2016

Державна установа «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами» Міністерства охорони здоров’я України оголошує конкурс на позицію «Старший спеціаліст з координації програм профілактики та лікування туберкульозу».

Основні обов’язки:

1. Вдосконалення системи надання лікувально-профілактичної допомоги хворим на туберкульоз та ТБ/ВІЛ ко-інфекцію :

1.1.  Аналіз  виконання робочого плану в рамках реалізації гранту Глобального фонду та надання пропозицій щодо удосконалення роботи.

1.2.  Підготовка пропозицій щодо удосконалення діяльності протитуберкульозних закладів та інших лікувально-профілактичних закладів з питань реалізації гранту Глобального фонду.

 2. Розробка нормативно-правової бази з питань надання медичної допомоги хворим на туберкульоз та ТБ/ВІЛ ко-інфекцію:

2.1.  Участь у проведенні аналізу якості надання медичної допомоги хворим на ТБ в рамках гранту ГФ з метою розробки нормативно-правових актів щодо удосконалення законодавства у сфері запобігання поширенню туберкульозу та інших соціально небезпечних хвороб в Україні.

3. Координація роботи регіональних фахівців протитуберкульозних закладів:

3.1.  Участь в моніторингу та оцінці виконання програмних заходів в рамках реалізації гранту Глобального фонду .

3.2.  Надання організаційно-методичної допомоги з питань профілактики, діагностики та лікування туберкульозу лікувально-профілактичним закладам незалежно від їх підпорядкування в рамках реалізації гранту Глобального фонду .

3.3.  Координація збору та аналіз оперативної інформації в рамках реалізації гранту Глобального фонду від регіонів України.

3.4.  Участь у проведенні моніторингових візитів у регіональні протитуберкульозні заклади для оцінки їх діяльності в рамках реалізації гранту Глобального фонду .

3.5.  Контроль за дотриманням та правильністю ведення медичної документації в рамках реалізації гранту Глобального фонду фахівцями регіональних протитуберкульозних закладів.

4. Координація роботи щодо вдосконалення системи фармацевтичного менеджменту:

4.1.  Участь у формуванні запитів в регіони на складання заявок на закупівлю в рамках реалізації гранту Глобального фонду лікарських засобів, виробів медичного призначення, медичної техніки, обладнання тощо

4.2.  Участь у здійсненні експертної оцінки заявок регіонів на закупівлю за рахунок коштів гранту Глобального фонду лікарських засобів, виробів медичного призначення, медичної техніки, обладнання тощо.

5. Зміцнення кадрового потенціалу:

5.1.  Участь в плануванні навчання фахівців щодо проблем, пов’язаних з туберкульозом в рамках реалізації гранту Глобального фонду .

5.2.  Взаємодія з медичними закладами інших відомств, країн, науково-дослідними інститутами, міжнародними та громадськими організаціями, діяльність яких спрямована на профілактику, діагностику та лікування туберкульозу.

5.3.  Участь в організації і проведенні науково-практичних конференцій, тематичних семінарів, нарад, круглих столів, стажувань в рамках реалізації гранту Глобального фонду з актуальних питань.

5.4.  Участь у тренінгах в рамках реалізації гранту Глобального фонду в якості тренера, фасилітатора.

6.Координація грантової діяльності:

6.1.  Співпраця з національними та міжнародними партнерами з питань  реалізації проектів протидії туберкульозу та ТБ/ВІЛ ко-інфекції, у тому числі проектів Глобального фонду.

6.2.  Забезпечення своєчасності та якості підготовки регулярних звітів до Глобального фонду в частині виконання програмної діяльності.

Кваліфікаційні вимоги:

  • Вища медична освіта;
  • Спеціалізація за фахом «Фтизіатрія».
  • Участь в міжнародних конференціях, тренінгах, семінарах щодо ведення випадку туберкульозу, у тому числі мультирезистентного туберкульозу та ТБ/ВІЛ ко-інфекції (бажано)
  • Досвід роботи за фахом від 5 – х років;
  • Знання національних стандартів/протоколів з ведення випадку туберкульозу, у тому числі мультирезистентного туберкульозу та ТБ/ВІЛ ко-інфекції;
  • Досвід підготовки нормативних документів на державному/регіональному рівні з фтизіатрії та/або наявність друкованих публікацій, виступів на національних/міжнародних конференціях з фтизіатрії
  • Досвід співпраці з органами державної влади, міжнародними та громадськими організаціями, із застосуванням міжсекторальних підходів.
  • Досвід адміністративної роботи;
  • Досвід у організації та проведенні тренінгів, семінарів, нарад, зустрічей;
  • Знання ділової української та англійської мови (бажано);
  • Досвід підготовки презентацій;
  • Високий рівень комп’ютерної грамотності;

Процедура подання резюме: будь ласка, надсилайте своє резюме та супровідний лист Ярославу Бриленко на адресу: [email protected].

У полі «тема» вкажіть «Резюме - Старший спеціаліста з координації програм профілактики та лікування туберкульозу».

Кінцевий термін подання резюме: 2.09.2016

За результатами відбору резюме кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді

Контакти

  • Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.