bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант із закупівель за процедурами Світового банку (Вінниця)
21.07.2016

Департамент охорони здоров’я Вінницької обласної державної адміністрації оголошує конкурс на посаду консультанта по тендерним закупівлям за процедурами Світового банку.

Впроваджувальна установа: Департамент охорони здоров’я Вінницької обласної державної адміністрації. Назва завдання: Консультант з закупівель № 2 Субпроекту «Складова розвитку системи охорони здоровʼя Вінницької області, направлена на покращення медичної допомоги хворим із серцево-судинною патологією».

Номер завдання: 5.4.2.1 Уряд України отримав від Міжнародного Банку Реконструкції та Розвитку Позику № 8475-UA (далі – Позика) на фінансування проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» (далі – Проект) і має намір витратити частину цієї позики для оплати консультаційних послуг Консультанта з закупівель № 2 субпроекту у Вінницькій області: «Складова розвитку системи охорони здоровʼя Вінницької області, направлена на покращення медичної допомоги хворим із серцево-судинною патологією» (далі – Субпроект).

Консультаційні послуги включають послуги з проведення закупівель в рамках субпроекту відповідно до правил та процедур Світового Банку.

Детальний перелік послуг наведено в Технічному завданні, що додається. Впроваджувальна установа запрошує правомочних індивідуальних консультантів (Консультантів) висловити свою зацікавленість щодо надання вищезазначених Послуг. Зацікавлені консультанти мають надати інформацію, яка демонструє, що вони мають необхідну кваліфікацію та відповідний досвід для виконання цих Послуг.

Критерії для включення до «короткого списку» наступні:

Обов’язкові вимоги:

  • вища освіта ступеня магістра або спеціаліста (економічного, технічного фінансового, юридичного чи іншого відповідного фаху);
  • наявність трьох (3) і більше років попереднього досвіду проведення закупівель; робочий рівень володіння українською та англійською мовами;
  • навички роботи з комп’ютером (Microsoft Windows, Word, Excel, MS Project).

Бажані:

  • попередній досвід проведення закупівель для проектів, фінансованих міжнародними організаціями, в тому числі Світовим банком;
  • знання правил та процедур проведення закупівель Світового банку.

Зацікавленим консультантам необхідно звернути увагу на п. 1.9 «Керівництва з відбору та залучення консультантів за позиками МБРР, кредитами та грантами МАР позичальниками Світового банку», затвердженого в січні 2011 р. та переглянутого у липні 2014 р. («Керівництво із закупівлі послуг консультантів»), в якому визначається політика Світового Банку щодо конфлікту інтересів. Консультант зобов’язується дотримуватися політики Банку щодо корупційної практики і шахрайства. Відбір кандидатів здійснюється відповідно до процедури відбору індивідуальних консультантів, що викладена в Керівництві із закупівлі послуг консультантів.

Додаткова інформація може бути отримана за адресою, зазначеною нижче з 10:00 до 17:00. Висловлення зацікавленості у вигляді резюме українською ТА англійською мовами (якщо можливо додатково копії дипломів, сертифікатів, рекомендаційних листів) просимо направляти електронною поштою (в темі зазначити вакансію) або подати особисто до 17:00 год., 05 серпня 2016 року за наступною адресою:

Назва: Департамент охорони здоров’я Вінницької обласної державної адміністрації Адреса: 21100, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 7.

До уваги: Житанської Олени Сергіївни – заст. директора Департаменту охорони здоров’я Вінницької обласної державної адміністрації, заст. голови Комісії по відбору консультантів, товарів, робіт та неконсультаційних послуг Субпроекту Телефон/Факс: + 38 (0432) 66-15-34 Ел.пошта: [email protected]; копія на електронні адреси: [email protected], [email protected], [email protected].

Контакти

  • Департамент охорони здоров’я Вінницької обласної державної адміністрації
  • [email protected]
  • + 38 (0432) 66-15-34

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.