bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

IRI шукає інфографіка/графічного дизайнера
23.06.2016

Міжнародний республіканський інститут (МРІ) оголошує тендер на надання послуг з створення статичної інфографіки, інтерактивної/анімованої інфографіки та графічного дизайну.
 
МРІ в Україні запрошує потенційних учасників тендеру подавати пропозиції на виконання однієї або кількох частин необхідних робіт. Брати учать у тендері можуть як фізичні особи-підприємці, так і компанії, в залежності від професійної кваліфікації Учасника тендеру.
 
Створення статичної інфографіки:
  • Підрядник повинен надавати послуги зі створення статичної інфографіки для публікацій та он-лайн матеріалів. МРІ надаватиме Підряднику необхідні дані та матеріали з брендингу.
  • Виробництво кожної інфографіки повинно відповідати вимогам технічного завдання, яке міститиметься в кожному замовленні, на основі послуг, необхідних для виробництва кожного конкретного продукту/матеріалу.
Створення інтерактивної/анімованої інфографіки:
  • Підрядник повинен бути в змозі користуватися інструментами для візуалізації даних онлайн і мати портфоліо таких робіт. А також повинен бути знайомий з інтерактивним дизайном, аналізом даних, добре обізнаний в певних бібліотеках Java Script, таких, наприклад, як D3.
  • Підрядник повинен надавати послуги зі створення інтерактивної інфографіки для веб-сайту.
Графічний дизайн:
  • Підрядник повинен бути в змозі виконати графічний дизайн будь-яких маркетингових/брендингових матеріалів (наприклад, серед іншого: логотипи, банери, іменні беджі, сумки, брошури, тощо) для проведення заходів МРІ або цілей його програм.
  • МРІ надаватиме Підряднику інструкції з брендингу. Виробництво кожного матеріалу повинно відповідати технічним вимогам, що містяться в технічному завданні до кожного замовлення, на основі послуг, які є необхідними для виробництва кожного конкретного продукту/матеріалу.
Вимоги до подання пропозицій
 
Учасники тендеру, які претендують на виконання будь-якого окремого або кількох розділів робіт потрібно надати такі матеріали:
  • Посилання на зразки попередніх робіт/портфоліо (це повинні бути різні види робіт різної складності і з різних тематик) - чим більше, тим краще;
  • Резюме фізичної особи (при участі в тендері окремої особи) або ж резюме всіх працівників (при участі в тендері компанії/команди), яких передбачається задіювати до роботи з МРІ;
  • Три контакти для отримання рекомендацій з метою підтвердження наявності відповідного досвіду. У разі, якщо це можливо, представити рекомендації від клієнтів з різних сфер діяльності. Краще, якщо вони є некомерційними та/або міжнародними організаціями;
  • Технічну та цінову пропозицію відповідно до вимог МРІ. 
Інструкції з подання пропозицій
Конкурсні пропозиції на тендер слід надсилати до 30 червня електронною поштою Ірині Білоніжці на адресу [email protected], +380 (67) 323 57 20 або Анні Черенщиковій на адресу, [email protected], +380 (67) 352 06 30, зазначивши у темі листа “EURASIA2016U8oRFP“.
 
З більш детальнішою інформацією щодо участі в тендері можна ознайомитись у прикріпленому документі.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.