bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фундація прав людини шукає координатора програми
16.06.2016

Фундація прав людини розпочинає програму «Protecting the Interest of Ukraine’ Internally Displaced Persons and Expanding Their Prospects on the Labour Market» за підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Естонія та оголошує вакансію «Координатор програми».

Важливі моменти:

  • стартова заробітна плата  450 євро (брутто) за курсом на день виплати з 1 серпня до 31 травня;
  • вища освіта (бажана спеціальність: соціологія, міжнародні відносини, політична економіка);
  • ви маєте бути готові до відряджень (до 4 діб);
  • добре орієнтуєтеся в соціальних медіа, ведете блог або групу в Фейсбук
  • добре пишите аналітичні статті, звіти
  • вільно говорите українською та можете дати інтерв'ю журналістам на гідному рівні;
  • вільно пишите і читаєте англійською. Це вкрай важлива умова!

З метою економії вашого та нашого часу ми просимо вас виконати практичне завдання, яке складається з трьох елементів:

1) Необхідно написати новину про проект українською мовою. Фантазуйте та напишіть на одну сторінку новину про захід. Приклади дивіться тут: http://uhrf.org/index.php/2016-02-09-09-37-04/news

Також потрібно підготувати преамбулу до цієї новини - 10 речень англійською.

2) Необхідно написати evaluation / monitoring відомість. Це tick off list, де буде перелік запитань, на які повинен відповісти співробітник проекту в момент моніторингового візиту до регіону. Прочитавши ваш звіт, керівник має чітко зрозуміти результати вашого візиту до регіону. З яких пунктів буде складатися ця відомість? Є маса прикладів в інтернеті. Зробіть нашу відомість простою та зрозумілою!

3) І найголовніше! Ви відповідаєте за підготовку тренінгу для учасників із інвалідністю у Івано-Франківську. Вам потрібно підготувати тренінг в чужому місті. Опишіть коротко план ваших дій. Для нас не достатньо просто написати «харчування» або «тренінговий зал». Опишіть вимоги до кожного з пунктів (КОРОТКО!).

І останнє - коли ви закінчите, прочитайте самі свій план та поставте собі запитання: якщо список потрапить до когось в руки, і людина буде йти за вашим планом, чи вийде цей захід? Чи буде всім учасникам з інвалідністю та тренеру комфортно працювати? Які будуть матеріали? Чи доступні туалети людям на візках? Раціон харчування враховує інтереси вегетаріанців? Які форми нозологій будуть представлені й чи потрібен, наприклад, сурдо-перекладач?

Не пишіть багато - пишіть по суті. Ми б дуже хотіли, щоб ви здивували нас своїм ходом думки. Імпровізуйте і пропонуйте нестандартний підхід!

Ваші пропозиції чекаємо до 4 липня, 18:00 на електронну адресу [email protected] із темою листа «Координатор програми-МЗС Естонії».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.