bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стажування в освітній програмі «Active Citizens in Ivano-Frankivsk»
13.04.2016

ГО Молодіжна організація «СТАН» разом з ініціативою «ДОМ 48.24» оголошують конкурс на стажування в освітній програмі «Active Citizens in Ivano-Frankivsk» на 2016 рік для студентів/студенток та громадських активістів/активісток Прикарпаття.

Під час стажування учасники/учасниці отримають передовий досвід менеджменту неприбуткових організацій, можливість участі у воркшопах, тренінгах й конференціях в Україні та ЄС, навички роботи з грантовими програмами та робоче місце у сучасному офісі, розташованому в дипломатичному районі міста.

Тривалість стажування - від 1 до 4 місяців.

Найкращі учасники/учасниці стажування можуть претендувати на щомісячну стипендію (еквівалентну підвищеній стипендії ВНЗ України). При успішному завершені стажування учасники/учасниці отримають відповідний сертифікат міжнародного зразка.

Програма стажування в Молодіжній організації «СТАН» та ініціативі «ДОМ 48.24» розпочинається в травні та діє до кінця 2016 року. Стажування відбудуться в рамках операційного гранту «Active Citizens» від Британської Ради в Україні та правозахисного проекту «Сприяння діалогу та примиренню в регіонах України», що реалізується за підтримки National Endowment for Democracy.

Всі зацікавлені особи можуть взяти участь у конкурс на стажування надіславши свої резюме та короткий мотиваційний лист англійською, українською або російською мовами на електронну скриньку: [email protected]. Останній день подання - 30 квітня 2016 р.

Контакти

  • ГО Молодіжна організація «СТАН»
  • [email protected]
  • 095 349 5325

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.