bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Державна установа шукає фахівців з онлайн консультування закладів охорони здоров’я
15.03.2016

ДУ «Український центр контролю за соцхворобами МОЗ України» оголошує конкурс на залучення консультантів в рамках проекту «Інвестиції у вплив на туберкульоз та ВІЛ» Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

Метою конкурсу є відбір чотирьох консультантів з онлайн-консультування фахівців закладів охорони здоров’я з питань, пов’язаних з ВІЛ-інфекцією/СНІДом, ко-інфекція ВІЛ/туберкульоз, вірусних гепатитів В та С, програм замісної підтримуючої терапії, а саме:

  • Консультант, що надаватиме послуги на базі Вінницького міжрегіонального тренінгового центру.
  • Консультант, що надаватиме послуги на базі Запорізького міжрегіонального тренінгового центру.
  • Консультант, що надаватиме послуги на базі Львівського міжрегіонального тренінгового центру.  
  • Консультант, що надаватиме послуги на базі Харківського міжрегіонального тренінгового центру. 

Предметом конкурсу є конкурсна заявка/резюме, яка супроводжується іншими документами, що підтверджують кваліфікацію та досвід конкурсанта. Конкурс оголошується на чотири окремі позиції. В конкурсній заявці конкурсанти повинні обов’язково вказати назву позиції (з відповідною назвою тренінгового центру).

Основні обов’язки:

  • Надання онлайн-консультацій для фахівців ЗОЗ, які надають послуги (медичні, психосоціальні) безпосередньо пацієнтам; менеджерам ЗОЗ; фахівцям інших відомств, міжнародних та українських державних та громадських організацій, що задіяні у організації та наданні послуг особам з ВІЛ, ТБ, вірусними гепатитами В,С, опіоїдною залежністю за такими напрямками, відповідно до запитів, а саме:
  • організація медичної допомоги та соціального супроводу ВІЛ-інфікованим та хворим на СНІД;
  • організація методичного супроводу ЗОЗ з питань/СНІД, вірусних гепатитів В, С, ко-інфекції ВІЛ/ТБ, опіоїдною залежністю;
  • організація та надання послуг в сфері профілактики, діагностики, лікування, догляду та підтримки  з питань ВІЛ/СНІД, ТБ, вірусних гепатитів В, С;
  • організація та надання послуг в сфері профілактики, діагностики, лікування, догляду та підтримки  з питань туберкульозу;
  • організація та надання послуг в сфері профілактики, діагностики, лікування, догляду та підтримки  з питань ко-інфекції ВІЛ/ТБ ;
  • організація та надання послуг із замісної підтримувальної терапії для осіб з синдромом залежності від опіоїдів (постановка діагнозу, критерії участі, нормативно-правова база, впровадження нових моделей надання послуг тощо).
  • Документальний облік наданих онлайн-консультацій, а саме ведення електронного журналу обліку онлайн-консультацій.

Кваліфікаційні вимоги:

  • Вища медична освіта (надати копії підтверджуючих документів).
  • Досвід роботи (не менше 2-х років) у сфері надання послуг ВІЛ-інфікованим особам, хворим на туберкульоз / опіоїдною залежністю, організація та впровадження програм протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу, туберкульозу в т.ч. програм з профілактики та лікування в закладах охорони здоров’я.

Особисті якості та навички: особа, яка обіймає цю посаду, має бути дисциплінованою, організованою, здатною працювати самостійно на результат, уважною до деталей, вміти працювати з точною інформацією, мати високий рівень знань у сфері протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу, туберкульозу, вірусних гепатитів В,С, опіоїдної залежності, розуміти структуру та особливості роботи служб протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та туберкульозу в Україні, володіти знаннями основ нормативно-правової бази з питань ВІЛ-інфекцї/СНІДу, ТБ, ВІЛ/ТБ, наркозалежності, мати високий рівень комп’ютерної грамотності, відмінне знання усної та письмової ділової української мови.

Резюме, мотиваційний лист, підписана фінансова пропозиція відповідно до Додатку 1 до даного Оголошення мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected] з копією на [email protected] або поштою за адресою: 04655, м. Київ, Московський проспект, 19. В темі листа, будь ласка, обов’язково зазначте один з варіантів нижче (залежно від позиції, на яку подається конкурсант).

Для фізичних осіб підприємців необхідно, додатково, до перелічених вище документів, надати копію Свідоцтва про державну реєстрацію або Виписки з ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, а також копію витягу з ЄДР, датовану 2016 роком.

Термін подання документів – до 22 березня 2016 року, реєстрація документів завершується о 16:00.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.