bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

БФ «Інститут громадянської освіти та суспільних програм» шукає експерта з інтернет-маркетингу
02.02.2016

Благодійний Фонд «Інститут громадянської освіти та суспільних програм» шукає експерта в області інтернет-маркетингу, який здійснить розвиток організації в рамках реалізації інструментів та механізмів інтернет-маркетингу для просування бренду організації. 

В рамках співпраці передбачається, що експертом  будуть проведені наступні роботи:

  1. Проведена попередня оцінка застосовування інструментів інтернет-маркетингу в організації, оцінка ефективності роботи сайту, сторінок в соціальних мережах, у пошукових системах, активність поза сайтом, тощо.
  2. Проведено практичний курс навчання щодо ефективного використання технологій та інструментів інтернет-маркетингу для розвитку організації та просування її бренду.
  3. Надано індивідуальні консультації та складено план розвитку організації з  розроблення  Інтернет-маркетингової PR кампанії.

Просимо надсилати Ваші пропозиції  електронною поштою на адресу [email protected] у листі зазначайте тему «Інтернет-маркетинговий план розвитку» з обов’язковим зазначенням ціни, терміну виконання робіт, а також прикладами подібних проектів. Кінцевий термін для отримання пропозицій - 10 лютого. 

Контакти

  • Ірина Романенко
  • Благодійний Фонд «Інститут громадянської освіти та суспільних програм»
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.