bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтер у проекті «Школа Мерів» з можливістю підписання дипломної практики
20.01.2016

Програма для майбутніх та діючих міських голів «Школа Мерів» готується до запуску чергової програми та шукає бажаючих підвищити свій досвід в управлінні проектами, освітній сфері та політичному середовищі.

Школа Мерів – це проект зі створення середньострокової сертифікованої освітньої програми підготовки мерів та їх команд до управління містами в умовах, коли відповідальність за місцевий розвиток покладено лише на них та їх команди. У травні 2015 року було запущено пілотну програму, яка виявилася доволі успішною, і тепер Школа готує новий старт. 

Навчання у Школі відбувається у п’ятницю, суботу та неділю що два тижні. Під час навчання основна робота – саме у лекційні дні. У підготовчий період основна робота припадатиме на робочий тиждень. Графік – гнучкий, можливість віддаленої роботи. Крім навчального процесу, Школа Мерів проводитиме ряд заходів для відкритої публіки.

Проект працює у партнерстві із передовими бізнес-школами України, відомими громадськими організаціями та експертами. Це може бути неабиякою можливістю розширити свій кругозір та здобути необхідні знайомства для початку власних ініціатив!

Ми не шукаємо ідеальних кандидатів, і рішення про прийом буде базуватися на основі співбесіди. Ми шукаємо двох молодих ініціативних та цікавих людей, які могли б займатися наступним:

  • PR та SMM: вести постійний апдейт сторінки на фейсбуці, писати привабливі тексти, робити фото на наявні гаджети, робити розсилку на мас-медіа;
  • Координація навчального процесу: робота зі слухачами, контроль виконання домашніх завдань та тестів, таймкіпінг, офісна робота. 
  • Дуже вітатиметься досвід володіння інструментами Photoshop, InDesign, а також Power Point, Excel та Googledocs.

Для того, щоб сповістити нас про своє бажання долучитися до нашого проекту, надішліть своє коротке резюме на скриньку [email protected] , а в тілі листа напишіть коротко про себе (3-4 речення) та вкажіть, який з напрямків ви б обрали, і чому саме (5-6 речень).

Дедлайн для резюме – 26 січня 2016 року, 19:00.

Початок роботи - якнайшвидше.

Відібраним кандидатами гарантовано:

  • Підписання договору про практику (при необхідності),
  • кілька місяців незрівнянного досвіду у карму та резюме,
  • цікаве оточення,
  • виконання виконуваних і зрозумілих завдань,
  • самостійність у плануванні,
  • teambuilding від організаторів.

Дізнатись більше про проект можна за посиланням: http://on.fb.me/1JXXoN8

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.