bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Соціальний працівник для надання аутріч-послуг уразливим до ВІЛ групам, Кіровоград
20.01.2016

Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської  благодійної  організації «Всеукраїнська мережа людей, що живуть з ВІЛ» - оголошує про відкритий конкурс в проекті «Життя для всіх» (напрям  профілактики ВІЛ серед чоловіків, ща мають сексуальні стосунки з іншими чоловіками (ЧСЧ), на посаду  соціального працівника, для надання  аутріч-послуг (вулична робота) ЧСЧ-клієнтам проекту.

Обов`язки: надання консультацій з безпечної  сексуальної поведінки, ВІЛ, захворювань, що передаються через секс, засоби збереження чоловічого здоров`я. Послуги  надаються  на вуличних маршрутах  та  в  стаціонарному Ресурсному центрі  для уразливих груп, який розташовано недалеко від  місць охоплення ЧСЧ.

Вимоги до кандидатів:

  • розуміння  специфіки ЛГБТ-спільноти, толерантне ставлення до всіх уразливих груп;
  • знання інформації про головні ризики та захворювання,  з якими стискаються ЧСЧ (мінімальна підготовка – онлайн-курс «Уроки зменшення шкоди» та наявність сертифікату  1-го рівню) - http://goo.gl/LqtIaJ
  • можливість працювати у вечірній час (приблизний графік – 17.00 – 20.00)
  • навички комуникації  з ЧСЧ, ввічливість, пунктуальність, уважне ведення проектної документації;
  • навички користування ПК (офіс, інтернет);
  • мотивація до самовдосконалення, розуміння  місії та   цінностей ВІЛ-сервисної неурядової органіації;
  • здатність працювати у команді.

Приоритет буде надаватись кандидатам з групи ЧСЧ, віком 20-40 років. Зайнятість – 60%, мінімальний передбачений гонорар на посаду – 2 100 грн в місяць. Стосунки з організацією -  договір ГПХ, або договір ФОП (3-тя група оподаткування, при наявності відповідних КВЕД).

Умови конкурсу:

До 28 січня 2016 року – надіслати  на електрону  пошту організації , на [email protected]  з  копією на  [email protected]  -

резюме  та супровідний лист з описаною  стратегією д осягнення цільової  групи ЧСЧ та  власним баченням подальшого розвитку системи надання  послуг профілактики ВІЛ, ТБ, хвороб, що передаються статевим шляхом та  ві русних гепатитів  серед  ЧСЧв Кіровограді, вказав в темі  листа «ЧСЧ-вакансія».

29 січня 2016 року – усі подані на конкурс документи будуть  розглянуті  спеціальною комиссією организації.

30 січня 2016 року,  до 18.00 -  всі  кандидати отримають   письмову  відповідь про результати.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.