bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Сприяння зайнятості звільненим шахтарям: позиція експерта ринку праці Центру Моніторингу Ринку Праці
04.01.2016

Центр Моніторингу Ринку Праці (ЦМРП / LMMC) при Всеукраїнській Асоціації Консультантів з Управління (ВАКУ / IMC-Ukraine) оголошує відкритий тендер на позицію експерта ринку праці та послуг сприяння зайнятості у проекті «Реструктуризація людського капіталу вугільної галузі: проектування і стартова фаза державної програми» реалізованому для Міністерства енергетики та вугільної промисловості України. Проект здійснюється за підтримки Посольства Великобританії в період з жовтня 2015 по квітень 2016.

У довгостроковій перспективі до 2020 року проект покликаний забезпечити впровадження Державної програми реструктуризації людського капіталу державних підприємств вугільної галузі (ПРЛК). ПРЛК має на меті уникнути соціальної маргіналізації близько 38 тис. працівників державних підприємств вугільної галузі, які можуть бути вивільнені у Донецькій, Луганській, Львівській та Волинській областях та забезпечити їх успішну адаптацію на ринку праці та підприємництва. 

ЦМРП оголошує конкурс на посаду експерта ринку праці та послуг сприяння зайнятості для розробки та впровадження державної програми реструктуризції людського капіталу підприємств вугільної галузі. Експерт повинен надати підтримку у запровадженні якісних послуг сприяння зайнятості та підприємництву.

Від експерта очікується протягом січня-березня 2016 року виконання наступних робіт:

  1. Розробки моделі послуг сприяння зайнятості для вивільнених шахтарів;
  2. Розробка методології інноваційних послуг сприяння зайнятості;
  3. Здійснення опитування роботодавців для виявлення перспективних робочих місць для вивільнених шахтарів у цільових регіонах;
  4. Координація постачання послуг сприяння зайнятості вивільненим шахтарям локальними провайдерами.

Подати заявку можна на електронну пошту [email protected] 

Кінцевий термін подання документів – 12.00 10 січня 2016 року. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.