bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Сприяння зайнятості звільненим шахтарям: 5 вакансій Центру Моніторингу Ринку Праці
30.12.2015

Центр Моніторингу Ринку Праці (ЦМРП / LMMC) при Всеукраїнській Асоціації Консультантів з Управління (ВАКУ / IMC-Ukraine) оголошує відкритий тендер на позиції експертів у проекті «Реструктуризація людського капіталу вугільної галузі: проектування і стартова фаза державної програми» реалізованому для Міністерства енергетики та вугільної промисловості України. Проект здійснюється за підтримки Посольства Великобританії в період з жовтня 2015 по квітень 2016.

У довгостроковій перспективі до 2020 року проект покликаний забезпечити впровадження Державної програми реструктуризації людського капіталу державних підприємств вугільної галузі (ПРЛК). ПРЛК має на меті уникнути соціальної маргіналізації близько 38 тис. працівників державних підприємств вугільної галузі, які можуть бути вивільнені у Донецькій, Луганській, Львівській та Волинській областях та забезпечити їх успішну адаптацію на ринку праці та підприємництва. 

ЦМРП оголошує набір 5-ти експертів для розробки та впровадження державної програми реструктуризції людського капіталу підприємств вугільної галузі. Експерти повинні надати підтримку у запровадженні якісних послуг сприяння зайнятості та підприємництву.

Умови та тендерна документація англійською мовою за посиланнями. Серед відкритих тендерних позицій:

Експерт з поведінкових моделей (короткотермінові роботи)

Обов'язки:

1) Вивчення типових поведінкових моделей різних груп шахтарів та інших працівників вугільної галузі та підготовка практичного посібника для локальних мобільних груп проекту з питань комунікації із шахтарями та управління ризиками соціальних конфліктів (завдання повинно бути виконане до 5 лютого 2016 року);

2) Провести навчання для мобільних груп щодо успішної комунікації та співпраці із шахтарями (завдання повинно бути виконане до середини лютого 2016 року);

3) Надати підтримку ПР - консультанту проекту у підготовці інформаційних матеріалів про проекту та його результати (завдання повинно бути виконане до середини лютого 2016 року).

Детальніше - тут.

Експерт з правової підтримки

Обов'язки:

1) Правова підтримка експертів проекту та мобільних груп (завдання повинно бути виконане до кінця березня 2016 року);

2)  Попередження ризиків та конфліктів (завдання повинно бути виконане до кінця березня 2016 року);

3) Підготовка висновків та рекомендацій (юридичний коментар) щодо правового забезпечення ПРЛК, засноване на вивченні випадків/кейс стаді (завдання повинно бути виконане до кінця березня 2016 року).

Детальніше - тут.

Експерт вугільної та енергетичної галузі

Обов'язки:

1) Підготувати проект звіту щодо інституційної основи ПРЛК та плану видатків для ПРЛК з державного бюджету України на 5 років (завдання повинно бути виконане до середини січня 2016 року);

2) Розробити рекомендації до методології кадрового аудиту державних підприємств вугільної галузі,  а також підготовка звіту по оцінці послуг із сприяння працевлаштування (завдання повинне бути виконане до середини лютого 2016 року).

Детальніше - тут.

Експерт з розвитку територій  

Обов'язки:

1) Здійснення маркетингових досліджень окремих територій розміщення шахт Донецької та Луганської областей для визначення перспектив підприємницької активності малого та середнього бізнесу із залученням вивільнених шахтарів (завдання повинно бути виконане до 5 лютого 2016 року);

2) Підготовка франчайзингового плану та плану розвитку малого та середнього бізнесу окремих територій розміщення шахт Донецької та Луганської областей (завдання повинно бути виконане до середини лютого 2016 року).

Детальніше - тут.

Керівники мобільних груп у Донецькій, Луганській, Львівській, Волинській областях

Обов'язки:

1) Залучення до ПРЛК вивільнених працівників шахт, зокрема до послуг із сприяння зайнятості, реєстрації у ІТ системі;

2)  Підтримка діяльності інших експертів проекту у процесі опитування роботодавців, стимулювання місцевих ринку праці та підприємництва, розробки інвестиційних проектів;

3)  Поширення інформації про проект у цільових регіонах та цільових групах;

4)  Управління мобільними групами: планування, контроль, звітність

5) Комунікація з керівництвом державних підприємств вугільної галузі, місцевими адміністраціями, постачальниками послуг із сприяння зайнятості та працівниками шахт.

Детальніше - тут.

Для участі у тендері кандидатам необхідно ознайомитися з умовами тендеру і подати заявку на електронну пошту [email protected] протягом строку проведення тендеру з 25 грудня 2015 по 5 січня 2016 року. Рішення тендерної комісії буде прийнято не пізніше 5 січня 2016.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.