bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

EVS-волонтери до Польщі у Фундацію Адапа, м.Гдиня
23.12.2015

КІПЦ Європейський клуб шукає молодих людей в віці від 18 до 30 років, які розмовляють англійською мовою, толерантні до не таких, як ми, й хочуть відчути на собі долю волонтера Європейської волонтерської служби (EVS).

Волонтаріат триватиме з 1го вересня 2016 року по 31 серпня 2017 року в польській фундації Адапа (www.adapa.pl), м. Гдиня.

Фундація Адапа працює з дорослими з аутизмом й іншими порушеннями розвитку. Організація працює в галузі освіти, реабілітації, соціальної допомоги та терапії.  Адапа також намагається розширити знання суспільства про розлади аутистичного спектру та інші порушення розвитку. Фонд є основою для семінарів трудотерапії, яке відбувається у вигляді різних майстерень: прикладне мистецтво, побут, інформатика, мішані майстерні, друк та графіка, соціальні зв’язки та соціальна незалежність. Терапія в терапевтичних групах призначена для тренування професійних і соціальних навичок відвідувачів фундації найбільш практичним способом.

Завдання для волонтера:

Майстерні трудотерапія складаються з семи семінарів: прикладне мистецтво, побут, інформатика, мішані майстерні, друк і графіка, соціальна комунікація та соціальна незалежність. У кожній майстерні волонтер зможе розширити свої знання про розлади аутистичного спектру та інші порушення розвитку, а також зможе попрацювати над власними навичками в терапії людей з подібними розладами.

Кожен волонтер матиме можливість працювати безпосередньо з терапевтом в майстернях трудотерапії, допомагаючи їм здійснювати безпечніше лікування. Допомагаючи терапевтам в їхній щоденній праці, волонтер матиме можливість дізнатися, як виглядає робота терапевта і ознайомитися з різними проблемами, перешкодами, і ризиками, з якими терапевт стикається щодня. Цей досвід може допомогти волонтеру повністю зрозуміти проблеми і задоволення терапевта.

У фундації Адапа можна скористатися можливостями і придбати ряд корисних компетенцій не обов’язково пов’язаних з проведенням терапії. У студії друку волонтер зможе практикувати свої навички в області редагування та графіки, а також отримає знання та навички користування графічними редакторами. Волонтер допомагатиме в редагуванні і друку буклетів, брошур та іншої друкованих інформаційних матеріалів фундації.

Критерії та вимоги до волонтерів

Базові:

  • 18-30 років;
  • Громадянин/ка України;
  • Наявний закордонний паспорт;
  • Розмовний рівень англійської мови;
  • Готовність рік жити й працювати в громадській організації;
  • Бажання бути волонтером.

Фундація вітає всіх, хто хотів би познайомитися з її ідеями або просто допомогти. Тим не менш, команда фундації очікує неупереджену й розуміючу людину, терпиму і до тих, хто відрізняється від більшості. Необхідно, щоб волонтер був гнучкими й толерантним. Волонтером може стати будь-хто, хто хотів би отримати досвід і знання в терапії для людей з розладами аутистичного спектру та іншими порушеннями розвитку. Кандидат має проявляти певний рівень співпереживання, щоб вести подібний спосіб життя в організації.

Всіх кандидатів просимо заповнити анкету англійською мовою та надіслати її на електронну адресу [email protected] до 7го січня 2016 року. В темі листа необхідно вказати CWM_ADAPA. Частину про відправляючи організацію – НЕ ЗАПОВНЮВАТИ!

Контакти

  • КІПЦ Європейський клуб
  • Альона Глазкова
  • [email protected]
  • 0982396518 або 0501449467

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.