bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансія старшого неключового експерта з політики в сфері водних ресурсів у проект Eptisa
17.12.2015

Проект, що фінансується Європейським Союзом, «Підтримка України в апроксимації законодавства ЄС у сфері навколишнього середовища», оголошує конкурс на вакансію старшого неключового експерта з політики в сфері водних ресурсів.

Старший експерт з політики в сфері водних ресурсів повинен сприяти досягненню таких результатів (згідно з ТЗ):

•          У співпраці з бенефіціаром та іншими проектами, що фінансуються ЄС, в сфері якості води та управління водними ресурсами, відбір нових законодавчих актів для розробки/внесення змін та узгодження з відповідними зацікавленими особами протягом виконання Компоненту 2 (у співпраці з неключовим експертом-юрисконсультом (-ами)).

•          Періодичне проведення зборів робочих груп з питань управління водними ресурсами.

•          Допомога в забезпеченні внеску України в імплементацію Конвенції про охорону ріки Дунай та Бухарестської конвенції про захист Чорного моря від забруднення за умови імплементації Рамкової водної директиви ЄС та Рамкової директиви морської стратегії. Це завдання повинно бути узгоджено з проектами «Екологічний захист міжнародних річкових басейнів» (EPIRB) та «Поліпшення моніторингу середовища Чорного моря» (EMBLAS).

•          При взаємодії з проектами EPIRB та EMBLAS проведення оцінки навчальних потреб та підготовки навчальних планів для Компоненту 2.

•          Організація проведення щонайменше 3 семінарів/тренінгів для щонайменше 100 осіб про вимоги директив ЄС сектору «Якість води та управління водними ресурсами», зокрема, тих, що зазначені в Додатку ХХХ (у співпраці з неключовим експертом-юрисконсультом (-ами)).

•          Разом з  бенефіціарами та у співпраці з проектами, що фінансуються ЄС, які вже реалізовуються в сферах, визначених у технічному завданні, вибір місця для реалізації пілотного проекту з якості води та управління водними ресурсами.

Мінімальні вимоги до кваліфікації кандидатів:

Кваліфікація та навички

•          Вища освіта в сфері гідрології, водної інженерії та управління водними ресурсами або щонайменше 10 років досвіду у сфері, пов’язаній з призначенням;

•          Вільне володіння письмовою та розмовною українською та  англійською мовами;

Загальний професійний досвід

•          Щонайменше 10 років загального професійного досвіду у водному секторі;

•          Успішний досвід роботи у щонайменше 3-х міжнародних проектах, пов’язаних з інтегрованим управлінням водними ресурсами.

Специфічний професійний досвід

•          Щонайменше 3 роки досвіду у сфері імплементації Водної рамкової директиви ЄС;

•          Підтверджені знання стану імплементації вимог Директив у сфері якості води та управління водними ресурсами (Додаток ХХХ до Угоди про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом).

Державні службовці та особи, що працюють на державні відомства та/ чи установи країни-бенефіціару, не мають права брати участь у цьому конкурсі.

Експерти повинні бути незалежними та не мати конфлікту інтересів щодо обов’язків, визначених Технічним завданням.

Просимо надсилати резюме англійською мовою на електронну адресу - [email protected] до 21 грудня 2015 року.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.