bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Викладачі іноземної мови у межах проекту «Мовне волонтерство», Луцьк
21.10.2015

ВОГО «Фундація розвитку громад» розшукує нових викладачів в рамках проекту «Мовне волонтерство».

Тож якщо ти повний сил та ентузіазму, вільно володієш англійською чи іншою іноземною мовою, готовий до нових ідей та хочеш поділитися своїми знаннями із оточуючими, то тобі до нас! Ми гарантуємо приємний колектив, дружню атмосферну та можливість самореалізації й розвитку.

Детальна інформація про те, як стати одним з наших викладачів за телефоном: (067) 332-88-02

«Проект «Мовне волонтерство» стартував у березні цього року. Він розпочався із безкоштовного вивчення англійської мови, однак з часом було відкрито декілька нових напрямків: французька, польська, німецька й турецька. Бажаючих відвідати курси було чимало, близько 2 000. З таким напливом важко справлятися, тож ми закликаємо небайдужих лучан долучитися до проекту й приєднатися до команди наших викладачів-волонтерів», – розповідає керівник відділу проектів Олена Ярощук.

Нагадаємо, що проект діє під гаслом «Ми обмінюємо знання на волонтерську роботу!». Тож його учасники можуть абсолютно безкоштовно пройти курс з вивчення іноземної мови та отримати відповідний сертифікат. Однак вітається внесення символічної плати, в якості пожертв на підтримку благодійних ініціатив ВОГО «Фундація розвитку громад», а також волонтерська допомога у проведені різноманітних акцій чи заходів.

Контакти

  • Фундація розвитку громад
  • [email protected]
  • (067) 332-88-02
  • м. Луцьк вул. Стрілецька 43

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.