bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Координатор(ка) з росту та активізму Amnesty International в Україні (Київ)
09.07.2015

Головними обов’язками Координатора(ки) з росту та активізму буде втілення стратегії росту та активізму, включно з її періодичним переглядом, оцінкою та, у випадку необхідності, внесенням змін; залучення максимально можливої кількості людей до діяльності організації та мобілізація їх для участі в акціях для досягнення позитивних змін з правами людини, як в Україні, так і в світі. Також координатор(ка) буде відповідати за координацію роботи активістів, створення центрів активізму тощо.

Вимоги до кандидатів 

Успішним буде кандидат(ка) з доведеним та успішним досвідом залучення членів/прихильників/активістів до членських організацій або маркетингу, організації та проведення онлайн та публічних акцій або інших заходів направлений на мобілізацію суспільства. Бажаним є досвід роботи чи залучення до діяльності громадських організацій. Абсолютно необхідними є комунікаційні навички, а саме здатність надихати та мобілізувати активістів для досягнення позитивних змін з правами людини, вміння спілкуватися з представниками різних груп, а також знання та досвід користування сучасними комунікаційними каналами, зокрема, соціальними мережами. Вільне володіння українською, російською та англійською мовами є абсолютно необхідним.

Пунктуальний(а) та здатний(а) дотримуватися термінів та визначати пріоритети; здатний(а) працювати у команді та адмініструвати роботу і надихати волонтерів.

Мотивований(а) діяти заради дотримання прав людини, поділяє місію та цінності Amnesty International.

Про нас 

Amnesty International – незалежна, міжнародна і впливова організація, яка на даний момент налічує близько семи мільйонів прихильників у понад 150 країнах світу. Наша мета – провадити дослідження і кампанії та акції, спрямовані на припинення порушень чи захист прав людини.

Умови працевлаштування та заявка 

Контракт: повна зайнятість, тривалість контракту: до 31 грудня 2015 року з можливістю подовження. Конкурентоспроможна зарплата: 1000 – 1100 євро в місяць. Робота в офісі Amnesty International в Україні, який знаходиться у м. Київ.

Детальнішу інформацію про вакансію (посадову інструкцію) можна отримати на ншому сайті - http://amnesty.org.ua/nws/vakansiya-koordinator-ka-z-rostu-ta-aktivizmu-kiyiv/.

ЗАЯВКА: Будь ласка, надішліть свій супровідний лист (тема листа: GROWTH AND ACTIVISM COORDINATOR) з описом того, як ваші досвід, навички та знання відповідають вимогам до посади і ваше повне резюме (без фото) на [email protected]. Заявка і резюме повинні бути англійською мовою. Супровідні листи, які не пояснюють, яким чином ви відповідаєте вимогам до кандидатів, або подані не англійською мовою, розглядатися не будуть. Будь ласка, зверніть увагу, що ми контактуватимо лише з кандидатами(ками) запрошеними на співбесіду.

Останній термін подачі заявок: 15 серпня 2015.

Твердження рівності:

Amnesty International як роботодавець надає рівні можливості щодо працевлаштування.  Ми прагнемо  підтримувати та поширювати розмаїття та рівність серед своїх працівників.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.