bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фахівець із фандрейзингу
25.06.2015

Благодійний фонд «Хелпіка» та ГО “Українська Жіноча Варта” запрошує фахівця із фандрейзингу!

Ключові обов’язки: ініціювання, написання, подання, лобіювання та моніторинг проектів, ведення благодійних проектів та ярмарків.

Вимоги до кандидатів

Успішним буде кандидат(ка) з відповідною освітою (факультет міжнародних відносин, профільні курси з проектного менеджменту) та досвідом написання і управління проектами.

Вільне володіння українською, російською та англійською мовами є необхідним.

Пунктуальність, здатність дотримуватися термінів і визначати пріоритети; стратегічне мислення, працювати у команді та адмініструвати роботу і надихати волонтерів.

Умови працевлаштування та заявка

Контракт: тривалість контракту 6 місяців з можливістю подовження.

Робота: м. Київ (м. Шулявка) вул. О. Довженка

 ЗАЯВКА: Будь ласка, надішліть свій мотиваційний лист (тема листа: Fundraising ) з описом ваших досвіду і навичок та вашого підходу до обов’язків, а також ваше повне резюме на адресу [email protected]  Мотиваційний лист і резюме повинні бути англійською мовою.

Сайт: http://uzv.org.ua/, http://helpica.ua/ 

Крайній термін подачі заявок: 26 липня 2015 року

Про нас

Всеукраїнський Благодійний Фонд Хелпіка.UA – фонд, що здійснює благодійну та волонтерську діяльність від імені Української Військової Варти та Української Жіночої Варти

Всеукраїнський благодійний фонд Хелпіка здійснює низку програм благодійної допомоги Збройним Силам України. Програми спрямовані на задоволення потреб матеріально-технічного оснащення Українського Війська які, в непростий для України момент, продовжують виконувати свої обов’язки по захисту нашої Батьківщини.

Скільки існує Хелпіка?

Благодійний Фонд Хелпіка було засновано у 2003 році.

Які ваші досягнення?

Спільно з Карітасом України ми створили загальнонаціональний проект Допомогти Дітям Вулиці,який успішно працює у Києві, Донецьку, Тернополі, Львові, Хмельницькому з 2003 року.

У 2008 ми надали фінансову допомогу мешканцям Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької та Вінницької областей, постраждалих від повені.

2008-2009 спільно з Метро кеш енд Кері Україна ми заснували загально національний проект продовольчої допомоги організаціям, які опікуються молоддю з особливими потребами.

Хто фінансував вас?

Ми завжди пропагували та дотримувалися принципу суспільної солідарностіта особистої соціальної відповідальності. Тому більшість наших проектів були фінансовані приватними пожертвами небайдужих українців і українськими та міжнародними компаніями, що працюють в Україні. Також у різний час ми отримували допомогу від Карітасів Німеччини та Іспанії, Ротарі-клубу Швейцарії,Українського католицького університету, Європейської комісії, Посольства Фінляндії в Україні тощо.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.