bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Amnesty International шукає Координатора освітніх програм (Київ)
07.04.2015

Головними обов’язками Координатора освітніх програм буде ініціювання, планування та реалізація проектів та програм у сфері прав людини українського офісу Amnesty International, а саме: розробка навчальних курсів, проведення тренінгів та інших заходів в рамках проекту, розробка концепції сторінки в Інтернеті, присвяченої проектам у галузі прав людини Amnesty International в Україні, та її популяризація тощо; у тісній співпраці з іншими працівниками офісу, а також з іншими відділеннями Amnesty International. Можливі відрядження як в межах України, так і закордонні.

Вимоги до кандидатів

Успішним буде кандидат(ка) з відповідною освітою (юридичний факультет, факультет міжнародного права, факультет міжнародних відносин, профільні курси з прав людини) та глибоким знанням правозахисних стандартів, досвідом розробки навчальних програм у галузі прав людини та проведення тренінгів, лекцій, навчальних заходів, а також з вагомим досвідом управління проектами.

Вільне володіння українською, російською та англійською мовами є абсолютно необхідним.

Пунктуальний(а) та здатний(а) дотримуватися термінів та визначати пріоритети; здатний(а) працювати у команді та адмініструвати роботу і надихати волонтерів. Обов’язковим є знання соціальних мереж та досвід користування ними.

Мотивований(а) діяти заради дотримання прав людини, поділяє місію та цінності  Amnesty International.

Про нас

Amnesty International – незалежна, міжнародна і впливова організація, яка на даний момент налічує близько семи мільйонів прихильників у понад 150 країнах світу. Наша мета – провадити дослідження і кампанії та акції, спрямовані на припинення порушень чи захист прав людини.

Умови працевлаштування та заявка

Контракт: Тривалість контракту: до 31 грудня 2015 року з можливістю подовження. Конкурентоспроможна зарплата: 1000 – 1100 євро в місяць. Робота в офісі Amnesty International в Україні, який знаходиться у м. Київ.   

Детальнішу інформацію про вакансію (посадову інструкцію) можна переглянути за посиланням

ЗАЯВКА: Будь ласка, надішліть свій супровідний лист (тема листа: HRE OFFICER) з описом ваших досвіду і навичок та вашого підходу до обов’язків і ваше повне резюме (без фото) на [email protected]. Заявка і резюме повинні бути англійською мовою. Супровідні листи, які не пояснюють, яким чином ви відповідаєте вимогам до кандидатів, або подані не англійською мовою, розглядатися не будуть.

Останній термін подачі заявок: 3 травня 2015.

Твердження рівності:

Amnesty International як роботодавець надає рівні можливості щодо працевлаштування.  Ми прагнемо  підтримувати та поширювати розмаїття та рівність серед своїх працівників.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.