bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтери в проект «Полтава велосипедна»
31.03.2015


Ми часто чуємо, що багато велосипедистів хочуть допомогти розвитку велоруху в Полтаві, але не знають як це зробити. Відповідаємо: ви можете допомогти, ставши волонтером під час підрахунку велосипедистів Полтави на перехрестях!

Скільки ж велосипедистів їздить Полтавою? Хто частіше користується велосипедом – дівчата чи хлопці? Який відсоток велосипедистів їздить у шоломі? Скільки велолюбителів обирають для їзди дорогу, а скільки — тротуар? Відповіді на ці питання будемо шукати шляхом проведення дослідження: рахуватимемо велосипедистів на основних перехрестях міста (також запрошуємо до обговорення карти точок, яку можна переглянути за посиланням: http://bit.ly/1BHatzq)

Рахувати будемо двічі на рік – в один будній день та один вихідний день навесні та восени. Вам, як волонтеру, буде наданий формуляр, який потрібно буде заповнювати протягом двох годин в будній день та/або двох годин у вихідний на одній із точок підрахунку велосипедистів. Для участі у підрахунку заповніть, будь ласка, цю форму: http://bit.ly/1xlOrHF

Дати проведення першого підрахунку: 18 квітня (субота, з 12:00 до 14:00) та 22 квітня (середа, з 17:00 до 19:00).

Набір волонтерів триває до 10 квітня. 11 квітня всі зареєстровані волонтери отримають лист-підтвердження та точку, на якій вони будуть рахувати велосипедистів. Результати підрахунку необхідно буде надати у електронному вигляді (заповнити спеціальну ексель-форму) або надіслати на пошту у відсканованому вигляді.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.