bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер «Виготовлення і розміщення в ефірі відеороликів про ресурси е-урядування в бібліотеках»
03.03.2015

Просимо вас надіслати вашу пропозицію у відповідь на наведене нижче  оголошення про прийом заявок на тендер «Виготовлення і розміщення в ефірі відеороликів про ресурси е-урядування в бібліотеках».

При підготовці вашої пропозиції необхідно керуватися Додатком № 1 до даного документу.   Пропозиція повинна бути написана українською мовою та залишатися в силі не менше 60 діб після завершення дати подання ЗП.

Пропозиції просимо надсилати до 16:00 31 березня 2015 р. електронною поштою на адресу tender@irex.ua з темою листа «Тендер на відеоролики».

Відповідальність за те, що пропозиція надійшла на вищевказану адресу не пізніше встановленого терміну, несе заявник. IREX на власний розсуд може прийняти рішення про розгляд заявок, які отримані після кінцевої дати подачі, якщо розгляд таких заявок поліпшить конкуренцію при виборі підрядника. Надсилаючи пропозиції електронною поштою, переконайтеся, що вони підписані, відправляються у форматі *.pdf і не містять вірусів чи пошкоджених файлів.

Пропоновані послуги будуть розглядатися і оцінюватися, виходячи з повноти пропозиції та її відповідності вимогам ЗП.  Вибір зупинять на пропозиції, яка відповідає всім вимогам та критеріям оцінки. На її підставі укладається договір. Будь-яка пропозиція, що не відповідає вимогам, буде відхиленою.

Після отримання пропозиції IREX не приймає жодних змін у ціні, чим би вони не були викликані: ескалацією, інфляцією, коливанням обмінних курсів або будь-якими іншими факторами ринку. На момент прийняття рішення про укладання контракту IREX залишає за собою право змінювати (збільшувати або зменшувати) кількість послуг та/або товарів не більше, ніж на двадцять п’ять відсотків (25%) від загальної вартості пропозиції без зміни при цьому ціни за одиницю або інших положень та умов.  Додаткові положення або умови можуть бути включені без зміни основного тендеру.

Візьміть до уваги, що IREX не зобов’язується приймати будь-яку пропозицію чи укладати контракт, як і не несе відповідальності за будь-які витрати, пов’язані з підготовкою та подачею постачальником пропозиції, незалежно від результату або способу проведення процесу відбору.

IREX вимагає від кожного потенційного постачальника послуг уникати та запобігати конфлікту інтересів шляхом інформування IREX у разі, якщо Ви, Ваші філії або Ваш персонал були задіяні у підготовці вимог, оформлення, технічних характеристик, цінових показників та іншої інформації, використаної у даному ЗП.

Детальну інформацію про тендер можна дізнатися на сайті програми «Бібліоміст»

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.