bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Аудит фінансової звітності проекту «Торговельна політика і практика в Україні»
17.12.2014

ГО «Інститут економічних досліджень та політичних консультацій» оголошує конкурс пропозицій на виконання аудиту фінансової звітності проекту «Торговельна політика і практика в Україні», як це передбачено Угодою між ГО «Інститут економічних досліджень і політичних консультацій» та Шведським агентством з питань міжнародного співробітництва (Sida). Аудит повинен здійснюватися відповідно до міжнародних стандартів аудиту, встановлених Міжнародною федерацією бухгалтерів (IFAC). Аудит повинен здійснювати зовнішній, незалежний і кваліфікований аудитор (дипломований бухгалтер). 

Передбачається, що угода на надання аудиторських послуг буде підписана з переможцем конкурсу не пізніше 30 січня 2015 року

Очікується, що результати аудиту будуть представлені Інституту економічних досліджень та політичних консультацій не пізніше 17 березня 2015 року.

Переможцем стане претендент, пропозиція якого відповідає вимогам, які містяться у тендерному оголошенні, і є найвигіднішою для замовника з погляду вартості та гарантії належного виконання. 

Запитання щодо умов тендеру можна задавати у електронному вигляді до 26 грудня 2014 року. Відповіді на запитання будуть розміщені на сайті Інституту. 

Усі питання та роз’яснення, а також документи на тендер надсилаються на електронну адресу [email protected].ua до уваги Надії Затірки, менеджера з закупівель Інституту.

Будь-ласка, зазначте в темі електронного листа: «ЗНП № 17/15/12/2014 Аудит фінансової звітності проекту «Торговельна політика і практика в Україні».

Запрошуємо взяти участь у тендері на надання аудиторських послуг. Кінцевий термін подачі документів 18:00 закиївським часом 15 січня 2014 року.

Ігор Бураковський

Голова Правління

ГО «Інститут економічних досліджень та політичних консультацій»

 

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.