bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ЄВС-волонтери на три проекти в заповідниках Литви в рамках ЕРАЗМУС+
20.11.2014

Шукаємо відповідальних і мотивованих кандидатів на  EVS (Європейська Волонтерська Служба)  для волонтаріату у заповідники/ парки по охороні природної спадщини (Литва).

Період проектів: Krekenava regional park з 1 лютого 2015 на 10 місяців, Dzukija national park та Zemaitija national park з 4 березня 2015 на 8 місяців

У чому полягає робота ЄВС волонтера у заповіднику, краще за нас розкажуть відгуки наших попередніх волонтерів у цих парках: vk.com/topic-19016541_30552674   та  vk.com/topic-19016541_30665423.

ВОЛОНТЕР отримує ПОВНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАВДЯКИ ГРАНТУ ЕРАЗМУС+. Включно із поверненням витрат на подорож, а також проживання, харчування, страхування, покриття місцевого транспорту і навіть щомісячні кишенькові.

Вимоги до кандидатів:

1) ФОРМАЛЬНІ вимоги: 19-28 роки, наявність закордонного паспорту, середній рівень володіння англійською та російською мовами.

2) НЕФОРМАЛЬНІ вимоги: волонтер має бути ГОТОВИМ не просто „з’їздити” на проект як такий собі турист, але й присвятити свій час і енергію проекту НА ПОВНИЙ ЙОГО ПЕРІОД, відповідно - мати для цього мотивацію і певну соціальну відповідальність, бути комунікабельним і відкритим до інших.

Для заявки потрібно надати Мотиваційний Лист  англійською або російською на 1-2 сорінки (про себе, інтереси, хобі, заняття, якщо є - попередній досвід громадської/ волонтерської діяльності, чому Ви хочете взяти участь в програмі ЄВС і чому саме в цьому конкретному проекті і т.д.).  Обов’язково – у лівому верхньому куті листа вкажіть свої повні особисті і контактні деталі включно із телефоном. Бажано також надати адресу своєї сторінки ВКонтакті чи у ФБ для оперативного контакту.

Заявки надсилати на [email protected]. Попередній кінцевий термін - 30 листопада. За необхідністтю термін буде подовжено ще на 2 тижні. 

Контакти

  • https://vk.com/erasmusevs

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.