bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренери навчальної програми для журналістів «Журналістика мультимедійних платформ»
29.10.2014

Ukrainian Media E-School оголошує конкурс на контракт тренерів навчальної програми для журналістів  «Журналістика мультимедійних платформ».

 Інформація про програму

Ukrainian Media E-School – це спільна програма Незалежної асоціації телерадіомовників  та Академії Німецької хвилі, метою якої є підвищення кваліфікації журналістів і менеджерів ЗМІ із залученням передових технологій навчання і досвіду українських та іноземних фахівців.

 Навчальний курс складається з 4 модулів, загальною тривалістю п’ять місяців. Початок навчання першої групи призначено на лютий 2015 р. Кожен модуль складатиметься з аудиторних та он-лайн занять (з переважанням он-лайн формату).

 План курсу:

Модуль 1. Підготовка матеріалів для різних медіа платформ (друкованих, радіо, ТБ, Інтернету, мобільних платформ і соціальних мереж).

Модуль 2. Ефективне дослідження.

Модуль 3. Журналістика даних та інфографіка.

Модуль 4. Підвищення власної популярності (зміцнення професійної репутації).

 Інформація про тренерів

Ми шукаємо двох провідних тренерів для курсу «Журналістика мультимедійних платформ»» та тренерів  окремих модулів (дивіться план курсу), відповідно до кваліфікації. 

Провідний тренер – це  тренер, який разом з тренерами веде весь курс і слідкує за відповідністю наповнення окремих модулів технічному завданню, тяглістю навчального процесу.  

Тренери модулів – це тренери, які мають згідно з технічним завданням до модулю розробити навчальні матеріали й вести навчання у рамках свого модулю (як аудиторне, так і он-лайн) разом з провідним тренером.  

 Тренери школи повинні відповідати таким вимогам:

  1. Досвід роботи за напрямком:  
  • організація та проведення тренінгів для журналістів різних видів ЗМІ в т.ч. щодо ведення блогів та роботи у соціальних мережах, поєднання можливостей традиційних та нових платформ;
  • обов’язково: успішний досвід роботи у журналістиці. Вітається досвід роботи в кількох видах ЗМІ (ТБ, радіо, преса, електронні ЗМІ);
  • досвід проведення он-лайн тренінгів не обов’язковий, оскільки для тренерів передбачене відповідне навчання.
  1. Розуміння особливостей організації роботи редакції та інструментів, за допомогою яких можливо підвищити її ефективність в складних економічних мовах (інструменти конвергенції, оптимізації роботи журналістів тощо)
  2. Готовність працювати впродовж 2015 року на умовах часткової зайнятості (з перспективою продовжувати працювати в проекті у 2016-2017 рр. );
  3. Бажання працювати в сфері он-лайн навчання;
  4. Готовність взяти участь в підготовчому модулі для тренерів, що проходитиме у листопаді-грудні 2014 р. і включатиме як навчання тренерів особливостям і методиці E-learning’у і змішаного навчання, так і розробку контенту навчальних модулів (у межах компетенції та поставлених у модулі завдань) за підтримки консультанта проекту. Кожен модуль вже має план і завдання для опрацювання.
  5. Готовність підійти творчо до організації навчання. Наприклад, важливо доповнити програму участю цікавих експертів.
  6. Відкритість до нових підходів, готовність розвиватися й виходити за рамки.
  7. Бажано: володіння англійською мовою.

 Умови співпраці

 Ми пропонуємо тренеру:

  1. Оплату праці на визначених за результатами переговорів умовах
  2. Співпрацю на основі цивільно-правового договору або договору з приватним підприємцем
  3. Навчання проведенню тренінгів на базі он-лайн платформи Moodle
  4. Технічний супровід і консультування німецьких та українських фахівців
  5. Доступ до бази знань DW та НАМ з організації та проведення навчальних курсів для журналістів
  6. Свободу в реалізації  індивідуального творчого  підходу до організації навчання
  7. Нові контакти
  8. Можливість довготривалої співпраці з НАМ і Академією Німецької хвилі

 Порядок проведення конкурсу

CV та супровідні листи з описом вашого релевантного досвіду й пояснення, чому саме ви підходите для цієї вакансії, приймаються до 12:00 3 листопада 2014 р: [email protected]. У темі листа вкажіть «Конкурс». Ми надішлемо підтвердження отримання заявки та результати попереднього відбору всім учасникам конкурсу.

 Співбесіди з тренерами, які пройдуть попередній відбір, заплановані на перший тиждень листопада.  За результатами співбесіди тренери запрошуються на підготовчий модуль для тренерів.

 За питаннями звертайтеся: Сніжана Пушкар, [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.