bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на виготовлення фільму про історію успіху
22.10.2014

Проект USAID «Справедливе правосуддя» оголошує тендер на Виготовлення фільму про історію успіху щодо розробки та впровадження навчальної Програми з питань судового адміністрування.

Для сприяння підвищенню професіоналізму та ефективності судової системи України Проект «Справедливе правосуддя» надає підтримку Державній судовій адміністрації України (ДСА) та Національній школі суддів України (НШС) щодо вдосконалення та розробки навчальних програм з питань судового адміністрування, а також розробки стратегії організації та впровадження подальшої підготовки працівників суду. В основі цієї діяльності лежать здобутки Програми з питань судового адміністрування, яка була розроблена та впроваджена Проектом USAID «Справедливе правосуддя» спільно з ДСА України НШС України та за участі Університету штату Мічиган (США).

Виготовлення фільму про розробку та впровадження навчальної Програми з питань судового адміністрування сприятиме підвищенню обізнаності як представників судової системи, так і суспільства в цілому щодо удосконалення судового адміністрування шляхом комплексного та системного навчання судових адміністраторів та суддів з метою підвищення якості судових послуг та довіри до судової влади.

Зацікавлені компанії чи організації мають надіслати свої пропозиції для участі в тендері на адресу Проекту USAID «Справедливе правосуддя» не пізніше 17:00, 24 жовтня 2014 року. Докладний опис цього тендеру, вимог до заявників, інструкцій щодо підготовки та подання пропозицій, форми необхіднихдокументів, запит на подання пропозицій, обсяг робіт та додатки наведено на сайті Проекту USAID Справедливе правосуддя http://www.fair.org.ua//index.php/index/tender_single/91.

Контакти

  • Проект USAID Справедливе правосуддя http://www.fair.org.ua//index.php/index/tender_single/91

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.